От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ot-3-godini-znaem-che-chovekat-e-idiot-a-psihiatriyata-spi/117033 SvobodnoSlovo.eu
От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи!

Чета, че лицето Кирил Петков бил казал сутринта, по някоя от трите пропагандни телевизии, че било пропуск на ДАНС, че служителите на Руската църква са експулсирани едва сега, а не по-рано. И добавил още, че ако днес вече сме знаели, че той (архимандрит Васиан) е бил шпионин на руските служби, то той е бил шпионин на руските служби от пет години, но ДАНС чак сега били осъзнали този факт.

Та, слушам го аз този завършен тъпак, и се чудя докъде би могла да стигне наглостта на един зъбат пицар, попаднал случайно в МС? Чудя се още и докъде би стигнало нахалство на неговото семейство, щото Киро без тати си Петко, е нещо като Младенеца без Мадоната! Но докато се чудя, спирам да се чудя, щото се сещам за думите на Айнщайн, че само човешката глупост е безкрайна. 

Дали пък Айнщайн не е познавал дедо му на Киро? 

Не знам, наистина не знам, защо толкова не му върви на този народ. Не знам, защо нямаме никакъв късмет с управниците. Не знам също, кой ни го прави този кастинг, но определено на него се явяват само идиоти.

Не знам още, защо по дяволите не експулсирахме Киро обратно в Канада, още преди 3 години, като още тогава знаехме, че човекът е малоумник. Не знам също, защо не го експулсираме сега, при положение, че имаме хиляди доказателства за безкрайната му тъпота.

Да, пропуск на ДАНС е фактът, че Киро не е в ареста. Съгласен съм. Да, пропуск на ДАНС е, че правителството на този идиот ни управлява все още, при положение че съставът му е изграден основно от лица, представляващи заплаха за националната сигурност. 

Въобще, чудя се и на колегите журналисти – тея дръжки на микрофони – защо още търсят тоя нереализиран емигрант за интервюта? Абе, вие нормални ли сте, или сте напълно изплискали лейки?! Кво очаквате да ви каже Киро?!?! Че той не може да направи едно правилно изречение, бе! Толкова е прост горкият!

Не знам, не знам…Знам само, че вече нямам нерви да слушам идиоти. Уморен съм от продажници, педали и прости копелета. Уморен съм от тъпака Киро, от баща му Петко, от парапета Лена, от леля им Асена и от чичо им Лорер. Уморен съм и от оня плъх Магарев, който пък е тежка еманация на откровен национален предател.

От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи! Ало, Гълъбова! Вади ризата и хапчетата, че вече не се търпи!

 

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL.INFO

4 Коментара

dimat

преди 2 месеца

Васко,Васко-о!Толкова думи,за нищо!Нима си мислиш,че "кандидатът за психиатрията" и да го прочете,та ще се трогне и ще се самоубие,или веднага ще изтича в завдението?Защо по-добре не се обърнеш към това стадо от метиляви оФФсе,наречено за посмешище "народ" и не го запиташ докога ще лежи и блее,управлявано от този кандидат за заведението,а и цялата управленска банда,която вече открито се гаври с него(уж народа)! Ако все още има някакъв мъгляв смисъл в това клюкарско интернет пространство,то е да се отправи призив към Стадото,за бунт и измитане на унищожителите му.Макар,че вече може би е късно!

Коментирай

Ха- Ха

преди 2 месеца

Да, простият народ заслужава точно такива управляващи.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Кирцата е със специални умствени потребности. Законът закриля малоумните идиоти. Те не са отговорни за своите действия. Ще си го отглеждаме тук. Дано лениното бебе е у ред.

Коментирай

някой си

преди 2 месеца

Този олигофрен ни го доведе румен радев и американското посолство! В америка начело е идиот от същия калибър! румен радев хич да не се обижда от тях, защото и натовският генерал е предател! Тука говори едно, в америка - друго! Двуличник!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.