ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Трифонов осъди Кирил Петков за 50 хиляди лева

https://svobodnoslovo.eu/politika/ot-poslednite-minuti-trifonov-osadi-kiril-petkov-za-50-hilyadi-leva/124946 SvobodnoSlovo.eu
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Трифонов осъди Кирил Петков за 50 хиляди лева

Днес излезе решението на СГС, решение с което СГС осъжда Кирил Петков на 50 хил. лв., за делото което му заведе Слави Трифонов. Кирил Петков е отново доказан лъжец. Това заяви Тошко Йорданов от ИТН в кулоарите на парламента.

"Доколкото познавам г-н Трифонов, тия пари на Кирил Петков няма да ги вземе и най-вероятно ще ги дари за спасяване на някой детски живот. И понеже той не казва каква благотворителна дейност развива, аз ще ви го кажа", заяви Йорданов, като добави: 

"Може би Кирил Петков, без да иска, ще направи нещо полезно в жалкия си живот и през г-н Трифонов тези пари ще отидат за спасяване на някакво детенце"

Евроком 

3 Коментара

Бен

преди 3 месеца

На мазнините пехливански борби Чалгата победи по точки Харвардскита измама с резултат 50000:0. Населението спечели само сеир.

Коментирай

Фоки

преди 3 месеца

Киро Кретена е за друг съд- наказателен

Коментирай

Kiro Kanadeca

преди 3 месеца

Малка радост е тази присъда, на е едно добро начало. Удари, Тоше! Бой у гърба жалбите педерасти!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.