Партията на сервитьорките и таксиджиите внесла законопроект за личния фалит

https://svobodnoslovo.eu/politika/partiyata-na-servityorkite-i-taksidzhiite-vnesla-zakonoproekt-za-lichniya-falit/139918 SvobodnoSlovo.eu
Партията на сервитьорките и таксиджиите внесла законопроект за личния фалит

Може да бъде изображение с квитанция за билет и текстово съобщениеМоже да бъде изображение с текстово съобщение

Партията на сервитьорките и таксиджиите внесла законопроект за личния фалит. Наистина много държа да разбера кой им го е писал, за да сигнализирам компетентните органи да му разследват по какъв начин е получил диплома по право, ако изобщо има такова образование.

Толкова безумия има в законопроекта, че нямам сили и време да се спирам на всяко. Снимала съм два примера: съпруг на длъжника може да поиска производство по несъстоятелност. Ами ако са в бракоразводен процес? Или просто са се скарали? Значи длъжникът при започване на производство, като знае, че няма основание, дължи санкции на кредиторите, ама може не той, а примерно жена му да започне процедурата. Изумително!

Също така, който не знае, откритите съдебни заседания се провеждат при закрити врати. /е, в законопроектът е врата, ама карай/. Все едно ГПК кучета го яли!

Единственото успокоение е, че колкото и да са луди в тоя, а и в следващия парламент, чак толкова луди подобен законопроект да приемат, не са!

Елена Гунчева-Гривова

15 Коментара

Посетител

1 month before

Като в онзи виц: "Като се знам що за инженер съм, ме е страх да ида на лекар."... Чели, чели ама недочели...

Коментирай

jvg

1 month before

Закрити врата е равнозначно на закрити врати, и е също правилно, нищо, че звучи старо. Това пак в ПУЦ не се учи.

Коментирай

Майна

1 month before

Поздравления за Възраждане! За работата в името на българския народ, в това трудно време... Как може да наречеш ,,партията на сервитьорите и таксиджиите? Това е както нарекоха руските - ,,ватенки,, , както нацисти , ционисти обявиха, че славяните или трябва да работят за тях( черноработници) или да бъдат унищожени...., те са ,,нисша,, раса.. Същите тези ,,славяни,, изпратиха в космоса Гагарин( първи!) само 16 години след войната..Как се образоваха, как успяха тези ,, второкласни,, ,според тях хора! Как се създадоха и израснаха тези кадри..? Аз съм горд, че от Олимпиада по математика и физика , нашите ,български ученици се завърнаха с най- много медали в Европа-9 ! Браво на Възраждане за това, което правят! Това е пътя, по него ще има и грешки, вероятно..! Това обаче е пътят! За да растат българските деца , учат в Родината.

Коментирай

Майна

1 month before

В момента сме във война, ако не сте разбрали е , защото ви е успокоително изглежда да не го виждате.Поглефнете руските- кои станаха ръководни кадри във войсковите части- много са били на ниски позиции, но доказват , показват умения , героизъм и тактическа мисъл във хода на операцията. Човек цял живот се учи, ако не е така , то се отрича развитието, смисъла на живото..! Съжалявам, че повечето от колегите ми които живеят в Родината ,работят нещо под възможностите ми, компромисна работа за да се ..справят финансово. Това са образовани, можещи хора. Възраждане е единствената пробългарска партия. Не ме интересуват нападките срещу нея, искам да я видя в управлението! Тогава ще съдя. Успех! На всички ни, които искаме да я има България!

Коментирай

jvg

1 month before

Възраждане с Костадинов и Цончо няма как да напредва, това е максимумът според мен, не стават за лидери и партийни гурута.

Коментирай

Майна

1 month before

Към ,,jvg,, .. Може и да не напредва, по мои ,,изчисления,, на база ,,данни,,( чак ми е смешно) не си далеч от истината.. Няма да ,,подплатявам,, и доказвам прогнозата си , защото ми се иска българите да ни опровергаят... , много ми се иска. Виж -Русия. Не знаеш ли колко трудна е и там ,,вътрешнополитическата ,, ситуация? Винаги съм казвал, че Путин граничи с гениалност.. Е , от мен - подкрепа за Възраждане! Това идва от сърцето ми - българско.

Коментирай

И пак към, jvg,,

1 month before

Аз съм за Възраждане , не съм за определени личности, нямам пристрастия, бях за Възраждане още преди протестите , за които си пристигнахме е Родината.. Тогава бяха и Пасков , и Гунчева.. Подкрепях ги. Вярвах им. ..Младост.., ентусиазъм , ВЯРА!!! Попораснах.., но искам да се върна в Родината! Искам децата ми да растат в България, хм, нека не звучи..сантиментално,.. дано и други се чувстват като мен. Да.

Коментирай

jvg

1 month before

Не разбрах точно какво искате да кажете, това е мое мнение, не съм политически пристрастен към никой, не работя с бази данни, а да сравнявате Путин с Костадинов или Цончо е меко казано смешно.

Коментирай

Мирмидон

1 month before

Закон за фалита трябва да се приеме. Това е изискване на ЕС.

Коментирай

Майна

1 month before

Съжалявам ,, jvg,, , че или не си разбрал , или аз не съм обяснил достатъчно..ясно , може би не намирам за нужно, не искам да се чувствам като гост в ,,свободна медия,, .. Смешно е дори да допуснеш, че бих сравнявал Путин.. ( той е ,,исторически роден,,) Какво за Костадинов и Ганев? Смятам, че достойно отстояват моите приоритети. Аз не чакам някоя ЛИЧНОСТ , която да ,,поведе,, ..народа( това точно звучи - стадно,) Не смятам да влизам в дискусии, всеки има право на лично виждане , нали? Надявам се да запазим уважение към различността на погледа ни.

Коментирай

jvg

1 month before

Разбира се, всеки има право на мнение и виждане, аз уважавам твоята гледна точка, че Костадинов и Ганев отстояват твоите приоритети. Дали считаш за нужно да се изразяваш по-ясно, не е мой проблем.

Коментирай

Елена Гунчева

1 month before

До Мирмидон: Разбира се, че трябва. Но в този му вид ще създаде повече проблеми, отколкото решения, а и със сигурност ще бъде отменен от КС, ако го оспорят там.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.