Първан Симеонов за преговорите за кабинет: Блъфират, а пътьом може и да се разберат, ако им се обадят отнякъде

https://svobodnoslovo.eu/politika/parvan-simeonov-za-pregovorite-za-kabinet-blafirat-a-patyom-mozhe-i-da-se-razberat-ako-im-se-obadyat-otnyakade/128992 SvobodnoSlovo.eu
Първан Симеонов за преговорите за кабинет: Блъфират, а пътьом може и да се разберат, ако им се обадят отнякъде

Логиката казва, че трябва да се разберат. Блъфират, блъфират, а пътьом може и да се разберат, ако им се обадят от някое посолство или нещо друго. Гледали сме тази игра - кой ще излезе по-малко виновен. Това коментира в интервю за БНТ политологът Първан Симеонов. 

"Българите не искат избори, въпреки че това е едно от най-нехаресваните правителства. Всичко вече сме видели. Ако ГЕРБ се опита да направи ново мнозинство, видели сме го, не е много красиво.

"Интересите им ще се срещнат в посолството", пошегува се той и добави, че последното, което искат западните партньори, е правителството да се клати.

"В България има търсене за нов голям играч", убеден е политологът. Той даде примери с Васил Божков и Кузман Илиев, като посочи, че се наблюдават нон-стоп опити за позициониране в тази огромна политическа празнина. 

https://novini.bg/

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

"Българите не искат избори, въпреки че това е едно от най-нехаресваните правителства. - пошегува се Първан Симеонов.... Баси политолога е този брадат козел.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Това вече не се трае, недоразумението Урсула фон дер Лайен подкрепена за втори мандат! Така ще бъде докато в ЕНП членуват тулупи като Баце. Българите не искат избори, но ще гласуват за Ева Майдел, пошегува се Първан Симеонов.....

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

В леглото: - Скъпи като "разгонена кучка" съм тази вечер, искам с*кс! - Тъй ли, а можеш ли да лаеш? - Да... бау, бау, бау! - Оф... от мен да мине - ЕЛА ДА ОБЛИЖЕШ КОКАЛА!!!

Коментирай

Анета

преди 1 месец

Моля махнете тая реклама на Техномаркет.От не я не може нищо да се чете-огромна е и не може човек да я махне

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

"Българите не искат избори, пошегува се Първан Симеонов. Просто бизнеса го изисква.Трябва да се плаши, ако искат да скубят уплашените. Така уплашиха и шведското джудже за да завре и Швеция между шамарите! Надявам се някой да обясни най-после защо Украйна е толкова важна за демокрацията и защо Путин е опасен за Запада, с какво ни заплашва? Който го направи и ме убеди в това ще получи 100 евро превод, казвам го сериозно, за 2 години така и не прочетох или не чух достоверен анализ, който да доказва това, само гръмки и кухи фрази!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.