ПЪРВО СЕ ДЪРЛЯТ, А ПОСЛЕ СИ ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ. ДОСУЩ КАТО БАЦЕ И КАНАДЕЦА

https://svobodnoslovo.eu/politika/parvo-se-darlyat-a-posle-si-lizhat-zadnicite-dosusht-kato-bace-i-kanadeca/109545 SvobodnoSlovo.eu
ПЪРВО СЕ ДЪРЛЯТ, А ПОСЛЕ СИ ЛИЖАТ ЗАДНИЦИТЕ. ДОСУЩ КАТО БАЦЕ И КАНАДЕЦА

Аз предлагам КПКОНПИ да го разделим на 3, а не на 2 части. Една част – за Бойко, една – за Киро, и една за някоя офшорка.

Собственикът на последната, пък, предлагам да бъде американски шпионин от Мурманск, с баща китаец и майка румънка, за да има и Кьовеши некво участие в бизнеса, все пак…

Я, аз по-добре да не се правя на много умен, че току-виж tomorrow реша да се кандидатирам за общински съветник от село Дебнево (ако обичате, не ми обяснявайте, че едно село не може да бъде община, за да не взема аз да ви изложа своите възгледите относно нуждата от административната реформа у нас, че тогава ще ви паднат анцузите!) и ме подгонили йоркширите! Да проверят… Дали случайно не съм заровил някакви кокали. В Дубай. Например.

И като казвам “йоркшири”, да ви разкрия, че аз имам два. По цял ден ги гледам как първо се дърлят, а после си лижат задниците. Досущ като Баце и Канадеца. По bTV.

Една офшорка не могат да разделят! Ем само Асен е off-road! 

Васил Петев

https://afera.bg/

1 Коментара

Сенека

преди 11 месеца

Дори и за миг не искам, наследниците ми да казват, че съм живял по времето на тези. Но уви в историята ще останат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.