Пернишки драми: Кметът Станислав Владимиров обслужва „Титан“ заради чичо си Перо

Станислав Владимиров плете кошницата за още 4 години урожай

https://svobodnoslovo.eu/politika/pernishki-drami-kmetat-stanislav-vladimirov-obsluzhva-titan-zaradi-chicho-si-pero-2/119342 SvobodnoSlovo.eu
Пернишки драми: Кметът Станислав Владимиров обслужва „Титан“ заради чичо си Перо

Станислав Владимиров плете кошницата за още 4 години урожай

В Перник се разиграва нов скандал, свързан с кмета Станислав Владимиров, който се предполага, че директно предоставя обществени поръчки на софийската фирма за сметопочистване "Титан" в ущърб на местните дружества. Източникът на информацията упоменава, че причината за този скандал е фактът, че кметът има близък роднина в "Титан" - скандалният Първан Първанов, наричан Перо.

Ситуацията предизвика напрежение в града, което се допълва от натрупалата се напрегната атмосфера преди предстоящите избори на 29 октомври. На тях Станислав Владимиров ще се опита да спечели втори четиригодишен мандат пълен със схеми и обществени поръчки.

Изглежда, че облагодетелстването на олигарсите Димитър Борисов, известен като "Гърнето," и Иво Иванов, наричан "Праховеца" от "Титан" , задълбочава конфликта между кмета Владимиров и местния предприемач Феодор Феодоров, наричан "Федята."

Местните жители на Перник си спомнят, че по време на първия си мандат, кметът Владимиров прекрати договора с местната фирма за почистване "Стройнженеринг," на Федята, с цел да насочи обществените поръчки към "Титан," фирма, която е близо до чичо му Първан Първанов.

Трябва да се отбележи, че Перо беше бивш президент на "Металург" в Перник и след като "Титан" се настани в ЦСКА, той имаше задкулисно влияние в Борисовата градина.

Има и слухове, че Федята е в момента любовник на депутатката Христина Георгиева, която е известна  в района с името "Джорджия Мелони от Перник".

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.