Пиарът на Борисов: ПП-ДБ поискали “извънредна” среща с президента. Пак ли ще му предлагат “ала-ба"?

https://svobodnoslovo.eu/politika/piarat-na-borisov-pp-db-poiskali-izvanredna-sreshta-s-prezidenta-pak-li-shte-mu-predlagat-ala-ba/138266 SvobodnoSlovo.eu
Пиарът на Борисов: ПП-ДБ поискали “извънредна” среща с президента. Пак ли ще му предлагат “ала-ба"?

ПП - ДБ поискали “извънредна” среща при президента… Пак ли ще му предлагат “ала-бала”? Или отново ще му се закълнат “с Вас сме, г-н президент”?

Всички парламентарни групи проведоха консултации с президента Радев. ПП - ДБ също бяха и се определиха за опозиция в 50-ото НС.  

Правиш всички възможни глупости в кампаниите (черен пиар, обиди, арести), за да паднеш под 40 народни представители след поредните (предизвикани и от Вас) избори.

Размахваш личността на Радев като плашило, не политиката му, след това кършиш китки и каканижеш как “В този парламент няма антикорупционно мнозинство..."

След това решаваш, че с Възраждане може и да може, после се поправяш, че не може.

После започваш флирт с останалото от “Позитано” 20, после намигаш на соколи и други грабливи птици и за финал - молиш се на Радев за извънредна среща?!

Клети демократи и още по-клети “промени”!

Епицентър 

5 Коментара

Ххахахха

1 month before

Севда инкасото се прави на умна. Ами няма прокуратура.

Коментирай

jvg

1 month before

Страхотна наглост, демонстрираща липса на каквито и да било институции, за което е виноен банкянския тапир.

Коментирай

Пиарът на Борисов ...

1 month before

Какво ревеш, ма, сливо необрулена ... Нали тия идиоти ти изчистиха началника до "бело" ... Сега и ако Рундьо се намеси, мазалото ще е пълно ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.