ПЛАЧИ ДЕТЕ, МОЗЪКЪТ Е НЕВИНЕН!

https://svobodnoslovo.eu/politika/plachi-dete-mozakat-e-nevinen/114801 SvobodnoSlovo.eu
ПЛАЧИ ДЕТЕ, МОЗЪКЪТ Е НЕВИНЕН!

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Без всякакво удивление и изненада разбрах, че прокуратурата е оневинила Лъчезар Иванов, известен като Лъчко Мозъка сред запознатите с интелектуалните му напъни като народен представител и топ-политик, както и, разбира се, лекуващ хемороидите или други части на Главната Мутра. Виновен гербераст няма. Няма и да има.

Родната мила и независима от закона прокуратура, оправда много хора. Предимно от ГЕРБ. Е, има и от други партии, например за разходването на една субсидия. Вече да те оправдае прокуратурата, е доказателство, че си от управляващите или близък до тях. Да напомня, че Борисов е невинен за Барселона. И за Ваньо Танов. И за магистралите. И за суджука. И Влади Горанов е невинен, да не си помислите друго! Всички те са невинни. Толкова невинни като детски сълзици, че чак аз започвам да се чувствам виновна, че все още шават.

Прокуратурата оневинява много политици, които са удобни и управляващи. Най-големият корумпиран престъпник в България се оказа Деси Иванчева, която разкарваха като мечка с пранги на краката и унижаваха публично. Най-страшната престъпница в България сега е в Сливенския затвор, със сериозно заболяване и малко детенце, което чака мама вкъщи. Ама мама беше осъдена. Защото била вземала подкуп. А Борисов, Мозъкът, Горанов, Пацо Терасата и прочие са НЕВИННИ! Вече ми става много подозрително, когато прокуратурата "оправдае" някого /то само съдът оправдава, ама да не се заяждам с мисирите/.

Остава ни само да се надяваме, че Божият съд няма да ги подмине! Защото справедливост все пак трябва да има.

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Настапир Аналниев

10 months before

Кажи нещо и за пеперастите де или те също са невинни, а ленче?Нещо за циганина киро-мангала и леля ася васкова педераскова от Хасково няма ли да кажеш? За газа , джемкорп , завода в Лонеч за леки автомобили , за изчезнали 9 милиарда за 9 зни за.... Или и ти си от мисирките с грантовете?

Коментирай

#koй

10 months before

ми "братиньо".въ бг сичкото сееелене е пърхашти ангелчетъ.не ти требе Одътъ на 9-тата синфония на Бах

Коментирай

#koй

10 months before

ми "братиньо".въ бг сичкото сееелене е пърхашти ангелчетъ.не ти требе Одътъ на 9-тата синфония на Бах

Коментирай

dimat

10 months before

Г-жо Гунчева,в територията на Територията,има САМО ЕДИН ВИНОВЕН И ТОВА Е САМИЯТ,така наречен,НАРОД!!!От мен толкова,останалото е бръщолевене в-в вакуум!//забележка: вакуумът е в главите на цялото оФФФчо стадо,към което имаме "честта" да принадлежим всички!//И накрая,да изревем националният си боен вик:Бе-е-е-е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.