Плевнелиев към ПП, ДБ и ГЕРБ: Спрете братоубийствената война! Няма основания за импйичмънт на Радев

https://svobodnoslovo.eu/politika/plevneliev-kam-pp-db-i-gerb-sprete-bratoubiystvenata-voyna-nyama-osnovaniya-za-impyichmant-na-radev/52741 SvobodnoSlovo.eu
Плевнелиев към ПП, ДБ и ГЕРБ: Спрете братоубийствената война! Няма основания за импйичмънт на Радев

Днес България е на никъде. Без план, без посока. Всичко това е гарнирано с политическа криза.

Това заяви пред bTV президентът на България от 2012 г. до 2017 г. Росен Плевнелиев.

От една страна "Магнитски" е геополитика, защото и САЩ, и Обединеното кралство са в пълното си право да накажат всички, които правят бизнес с режима на новия Хитлер. Така той коментира списъка “Магнитски”.

“Идват нови избори. Дайте да хванем последния влак на тази промяна, която и българските граждани очакват. Нека се направят специални екипи по списъка “Магнитски”. Нека европейските прокурори у нас да се задействат. Нека те да работят с американските и британски партньори. Нека се види истината, да се раздаде справедливост”, призова Плевнелиев.

Той коментира исканията за импийчмънт на президента Румен Радев, като заяви, че няма основание и че “не е сега моментът”. “Неправилно е това, защото политическите тези на Радев са едно, съвсем друго е способността на проевропейските сили в България да направят нещо заедно, отвъд ясното русофилство на Радев”, каза Плевнелиев.

Той коментира още думите на президента, че ще наложи вето върху санкциите на руско ядрено гориво, ако се наложи. “Радев е новият Орбан. Двамата говорят по един и същи начин. Допирните има точки са еднакви. За съжаление това са и опорните точки на Кремъл”, каза още президентът.

И отправи апел към “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и ГЕРБ: “Имаме последен шанс, водете позитивна кампания, дайте решение, спрете с братоубийствената война и търсете възможности на тези избори да се направи правителство”.

https://epicenter.bg/

2 Коментара

шкембе чорба

1 year before

Слугинските партии на Козяк няма да махнат президента на Козяк. Всичкото е дим за пред ошашавения електорат.

Коментирай

Иванов

1 year before

"Той коментира още думите на президента, че ще наложи вето върху санкциите на руско ядрено гориво, ако се наложи. “Радев е новият Орбан." Гледайте предаването на Карбовски с нашият специалист по ядрените въпроси, живеещ във Виена. Всеки нормален ум ще оцени веднага, че Плевналиев е абсолютен ВЪЗДУХ, което впрочем не е новина. По- важното е, че и тези, които претендират за успех в изборите са доказани подлоги. Как наистина да спасим енергетиката си, която е последната опора на нашата държава, след като всичко друго вече е разрушено. Как да се измъкнем от този убийствен колониален диктат, при наличие на четири американски бази и евентуално докарването на допълнителен контингент от американска войска. Въпросът е , да бъдем или да не бъдем, оставаме ли като народ и държава, или приемаме смъртта си като добитък.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.