Победата на този кандидат ще бъде само и единствено победа на Злото!

https://svobodnoslovo.eu/politika/pobedata-na-tozi-kandidat-shte-bade-samo-i-edinstveno-pobeda-na-zloto/6819 SvobodnoSlovo.eu
Победата на този кандидат ще бъде само и единствено победа на Злото!

Извинете, но как може зрели и умни хора да се връзват като неописуеми наивници на мантрата за това, че изборът на балотажа бил мажоритарен!?

Как може - според скромното ми лично мнение - така да се хващат във вълчия капан на Злото? Как може да се предават на измамните песни на продажните и корумпирани сирени?

Какъв ти мажоритарен избор???

Единият кандидат - какъвто и да е той - е маска, марионетка, подставено лице, спасителен пояс за Злото! Той е последната надежда на Злото.

Победата на този кандидат ще бъде само и единствено победа на Злото!

Ще бъде реванш на Злото, което ще отприщи неговия реваншизъм.

Много е важно ние, българите, да не позволим да се окажем като власите, като се удавим на края на Дунава. Да не сме като онези, които отишли в Рим и не видели папата.

В неделя няма мажоритарен избор. Има избор между Промяната и Статуквото. Между Нормалността и Властта на Злото. Между Възможността да се гордеем със себе си и Вероятността да се опозорим задълго, ако не и за вечно.

Било мажоритарен избор! На това в Перник му викат дрън-дрън, та бла-бла!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.