ПОДМЯНА: Общинарят от ПП Емил Пейчев лапна златни паркинги в Царево (ПОЛИЦЕЙСКА СНИМКА)

Запознати твърдят, че той стои зад Иван Вълчев

https://svobodnoslovo.eu/politika/podmyana-obshtinaryat-ot-pp-emil-peychev-lapna-zlatni-parkingi-v-carevo-policeyska-snimka/113489 SvobodnoSlovo.eu
ПОДМЯНА: Общинарят от ПП Емил Пейчев лапна златни паркинги в Царево (ПОЛИЦЕЙСКА СНИМКА)

Запознати твърдят, че той стои зад Иван Вълчев

От това лято, общинските паркинги в Царево, по-специално този в центъра на града до градския площад, известен като Старата автогара са с нов наемател. Въпреки това се появява въпросът дали зад тях не стои Емил Пейчев, общинският съветник от ПП, който разполага с криминално досие, както стана ясно преди време. Това е още един пример на подмяната, вместо промяната.

Кметът на община Царево обяви процедура за управление на паркингите през май месец, при което се явиха няколко участници.

Спечелилата фирма обаче смени собственика и управителя си, като тя беше участвала и в процедурата за концесия на малкия плаж в квартал "Василико". След тази процедура обаче фирмата промени собствеността си и сега принадлежи на Иван Вълчев от Царево. Тази промяна поставя въпроса кой е реалният участник в търга за плажа.

Не е ясно дали Иван Вълчев е истинският собственик или е подставено лице, използващо чуждо финансиране. Той е известен със не големите си финансови възможности, а според местните хора преди време е имал „срещи“ с МВР заради трафик на бежанци.

Достоверна информация твърди, че по време на участието си в процедурата за паркинга, Вълчев многократно е посетил партийния офис на общинския съветник от "Продължаваме промяната" Емил Пейчев, който е известен с опитите да се намесва във властта и бизнес начинания.

Има и друг интересен факт за Вълчев - той управлява и ресторант в квартал "Василико", част от който е била определена като незаконно построена на държавна земя.

Запознати информират, че има подаден сигнал и за рекет срещу Иван Вълчев във връзка с процедурата за плажа - твърди се, че чрез трети лица е предлагал взимане на подкуп, за да се откаже от търга.

Източник: narod.bg

1 Коментара

Генчо Гунчев

преди 9 месеца

Язък за прекрасното малко плажче. То, няма нищо общо с големите плажни ивици. То е за всички нас и най-вече за децата и по-дъртите като мен. Толкова години, тези хора го поддържаха за всички нас, за да сме спокойни, за да сме доволни, а и всички ние с по-скромни възможности да сме на брега на морето. Но, местните канибали са нещо страшно. Нещо отвратително. Няма друго място в България, за хората на което да съм чул и то по българска официална медия: Въпрос на водещата - Добре де, защо след като за Вас, това е най-красивото кътче от България, си продавате имота? Отговор - Много лоши хора, бе! / Нова телевизия, интервю с Николай Джамбазов 2004 година/

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.