"Познавате ли Асен Василев?", попита Делян Добрев представител на "Лукойл". Искрен Митев: "Това да не е speed dating?"

https://svobodnoslovo.eu/politika/poznavate-li-asen-vasilev-popita-delyan-dobrev-predstavitel-na-lukoyl-iskren-mitev-tova-da-ne-e-speed-dating/127474 SvobodnoSlovo.eu
"Познавате ли Асен Василев?", попита Делян Добрев представител на "Лукойл". Искрен Митев: "Това да не е speed dating?"

Депутатите изслушаха на комисия министъра на икономиката и индустрията, директора на Агенция „Митници“, изпълнителния директор на Националната агенция за приходите и представители на Лукойл" за компенсирането на разходите на потребителите за транспорт, съобщават от novini.bg.

Делян Добрев от ГЕРБ разпали страстите, като попита заместник-председателя на Надзорния съвет на рафинерията Александър Величков дали се познава с Асен Василев. Това той направи от позицията си на председател на Комисията по енергетика.

"Познавате ли се с Асен Василев?", попита той, а Искрен Митев от ПП-ДБ незабавно се провикна: "Това да не е speed dating?".
Венко Сабрутев също се възмути и подчерта: "Това не е Народният съд на Делян Добрев!"

"Не знам от какво се уплашихте дали се познават. Или ви е страх от следващите въпроси, които ще задам", попита председателят на енергийната комисия.

"Държите се сякаш сте на пазара в Хасково", възропта Йордан Иванов от ПП-ДБ.

"На пазара в Пловдив не съм бил, не се правете, че сте бил на пазара в Хасково. Пазете някакъв авторитет", призова го Делян Добрев.

В крайна сметка Александър Величков отговори на въпросите на Добрев, които бяха дали се познава с Асен Василев, возил ли го е с личния си автомобил миналия септември и водил ли го е в централата на "Лукойл". "Да, познавам го. Срещал съм се с него в кабинета му и в Министерски съвет. Не знам кой ден е било, нямам как да ви кажа, но сме се виждали. Не знам дали е неделя. Септември 2023 г. не съм возил в личната си кола Асен Василев, където и да било", каза представителят на бургаската рафинерия.

В рамките на заседанието възникна и въпрос към Делян Добрев дали познава Александър Величков, като той отговори, че го вижда за първи път.

https://fakti.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Познавате ли Невена Зартова? Лелее, какви джуки има тая прокурорка... Друсаната Мис “Силикон” Катрин Йорданова ряпа да яде...

Коментирай

jvg

преди 2 месеца

Хасковският каунь, който не е помирисвал енергетика нито като образование, нито като трудов стаж /който е неизвестен/, ама пък беше зам. и министър на енергетиката, вече е в ролята на разследващ милиционер. Що не го пита някой кой точно прекрати договора за реакторите на Белене с руснаците един ден преди изтичането му, та платихме милиард и двеста неустойки по тая причина? И други разни въпросчета има, като това хич не значи, че съм привърженик на кирчо, кокорчо и сие, измамници на ниско ниво са и те, за съжаление май по-зле и от гербавите идиоти.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Братя ,мили братя! Да подкрепим Добрев Делян. Завършил в омразното Фащ. В университет на зелевата лига. Умен красив и оправен. Където и да го сложиш пасва като делано паве. Д.Д. да живей!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.