ПОЗОР! ПРОКУРАТУРАТА СЕ НАСРА! ОТЛАГА ИСКАНЕТО НА ИМУНИТЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ! БОКО, СПОКО, НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НИЩО НЯМА ДА ТИ НАПРАВИ! ТОВА СА АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/pozor-prokuraturata-se-nasra-otlaga-iskaneto-na-imuniteta-na-boyko-borisov-boko-spoko-nikoy-v-tazi-darzhava-nishto-nyama-da-ti-napravi-tova-sa-absolyutni-nekadarni-plashiputarnici/110488 SvobodnoSlovo.eu
ПОЗОР! ПРОКУРАТУРАТА СЕ НАСРА! ОТЛАГА ИСКАНЕТО НА ИМУНИТЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ! БОКО, СПОКО, НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НИЩО НЯМА ДА ТИ НАПРАВИ! ТОВА СА АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

На 19.05.2023 АФЕРА публикува:

ВЗИМАТ ИМУНИТЕТА НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! ЗА КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

АФЕРА винаги е била безпределно честна със своите читатели!

Затова, сега, точно в 17 часа! е ред да ви кажа от упор и в прав текст ИСТИНАТА!!!

В 15 часа Прокуратурата трябваше да внесе в Парламента мотивирано искане за сваляне на имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов, заради изготвен обвинителен акт за корупция в особено големи размери.

За арест не се и надявахме, тъй като у нас – казвала съм ви го в прав текст! – мъже няма, има само плазмодии. Гърчещи се плазмодии.

След часът – 15, внасянето на искането за сваляне на имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов се отложи за 15,30 часа.

Информацията бе достигнала и до Боко Тиквата и кохротата му и той бе почернял като дявол, като спешно се събра и с ПП/ДБ за да ги уговаря и моли да не гласуват падането на имунитета му.

В 15,40 часа АФЕРА анонсиращо публикува новината, за която знаехме от два дни, а от снощи знаем и подробности от обвиненията, които ще бъдат повдигнати на лицето Бойко Методиев Борисов.

Мълчахме умишлено. За да мине всичко „по мед и масло“.

 

И!

 

В 16, 30 часа АФЕРА придоби СТОПРОЦЕНТОВА БРИЛЯНТНА ИНФОРМАЦИЯ КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ПРОКУРАТУРАТА, ЧЕ БАВЯТ ВНАСЯНЕТО НА ИСКАНЕТО ЗА СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТА НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

„Моите прокурори се насраха!“, „Не искат да внасят да внасят така искането, не са направили обвинителния акт както трябва… Отлагаме го за … другата седмица!“

Това е положението в българската прокуратура, уважаеми мои читатели!

ПЪЛЕН ПОЗОР!

ПЪЛНИ ЛАЙНА!

АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

НЕ МОГАТ ЕДНО ОБВИНЕНИЕ ДА НАПИШАТ, НАСИРАТ СЕ ОТ СТРАХ ДА ВНЕСАТ ЕДНО МОТИВИРАНО ИСКАНЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТ!

ТОТАЛНИ ОЛИГОФРЕНИ! ИЛИ ТОТАЛНИ ПРОДАЖНИ ИЗМЕКЯРИ!

БОКО! АЗ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ТИ ГО КАЗВАМ: СПОКО! НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА – КОЧИНА НЕ МОЖЕ НИЩО ДА ТИ НАПРАВИ! МАЙ САМО АЗ ИМАМ СЪРЦЕ ДА ЗАСТАНА СРЕЩУ ТЕБЕ!

БОКО, СПОКО, ШИБАЙ ГИ ПРЕЗ ГАЩИТЕ!

А НА ГЕШЕВ И ПРОКУРАТУРАТА МУ, АЗ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, КОЯТО СИ ДААДОХ ЖИВОТА ДА СЕ БИЯ С МАФИЯ И ВСЯКАКВИ КРАДЛИВИ БОКЛУЦИ, ВИ ГО КАЗВАМ В ПРАВ ТЕКСТ:

АБЕ, ЩО СИ НЕ Е…. М….!

ЗАМИНАВАМ ПРИ КЪРО В ЮАР! И ТОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ПРАВИ ЗАГОВОРИ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА, АМА АЗ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ТАКЪВ ЗАГОВОР ЩЕ ВИ СПРЕТНА, ЧЕ ЩЕ ВИ ОТВИНТЯ ГОЛИТЕ ТИКВИ!

НЕЩАСТНИЦИ!

Веселина Томова

afera.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.