ПП и ДБ направиха огромни грешки

https://svobodnoslovo.eu/politika/pp-i-db-napraviha-ogromni-greshki/44264 SvobodnoSlovo.eu
ПП и ДБ направиха огромни грешки

ПП и ДБ направиха огромни грешки. Като човек, който никога не е пускал бюлетина за Баце, Царя, ДПС и комунистите и винаги съм гласувал в дясно, имам право да съм критичен. И дано някой ме чуе:

1.ПП вкараха в правителството си нелепи фигури, като например ортодоксалния комунист Бойко Рашков. В сравнение с невероятно простите мутрета, които Баце слагаше за МВР-шефове г-н Рашков е интелектуален колос, но това не оправдава назначаването му, особено на неговата възраст.

2.Мястото на едрия бизнес не е в правителството. Поставянето на шефа на най-голямата частна фирма за пощенски услуги за ресорен министър бе формен идиотизъм от страна на ПП. След руската компютърна атака държавните пощи спряха работа в продължение на месеци и нормално възникнаха въпроси - кой има полза от това. Ходи обяснявай след това, че нямаш сестра.

3.Поставянето на красива млада дама с юридическо образование за говорител на Министерски съвет бе тотална и безобразна грешка. За този пост юридическото образование и красотата не са излишни, но той трябва да се заема от човек, който е врял и кипял в медийното пространство. И има рефлексите да реагира на подлите и отвратителни български медии. Споменатото момиче, въпреки безспорния си интелектуален капацитет, действаше неадекватно /поради липса на опит/ и оставяше впечатление пред медиите, респ. пред гражданите, за неувереност на правителството по редица теми. Мутрите, ченгетата и олигарсите, които държат 99% от медиите, не пропуснаха да очернят и осмиват дори най-добрите решения и идеи на ПП.

4.ДБ да махнат онова смехотворно джобно псевдогенералче, докато не ги е нулирало окончателно.

Накратко: назначаването на неподходящи хора на възлови постове + неадекватна медийна политика събориха ПП, въпреки очевидната вълна в полза на промяната, особено в големите градове. Завръщането на част от десните избиратели към мутроченгесарите на Баце е срам и позор и дано ПП и ДБ си вземат най-после поуките.

ЕМИЛ ВАСИЛЕВ

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.