ПРАВИТЕЛСТВО ОТ РОДНИНИ! Денков назначи майката на Божанов за шеф на Селскостопанската академия

https://svobodnoslovo.eu/politika/pravitelstvo-ot-rodnini-denkov-naznachi-maykata-na-bozhanov-za-shef-na-selskostopanskata-akademiya/120973 SvobodnoSlovo.eu
ПРАВИТЕЛСТВО ОТ РОДНИНИ! Денков назначи майката на Божанов за шеф на Селскостопанската академия

Назначението е във връзка с доклад на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков на длъжността председател на Селскостопанската академия е назначена проф. д-р Виолета Божанова, съобщиха от земеделското министерство.

Тя е майка на депутата от ПП/ДБ и бивш министър Божидар Божанов.

Назначението е във връзка с доклад на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев. Заповедта на министър-председателя е на основание на Закона за Селскостопанската академия.

Проф. д-р Виолета Божанова досега е заемала поста заместник-председател на Селскостопанска академия. Тя притежава докторска степен по „Селекция на културните растения“ и е професор в Института по полски култури (ИПК) – гр. Чирпан.

Има дългогодишен административен и експертен опит. Председател е на Издателския съвет на ССА и на Постоянната комисия по иновации и технологии към Академията. Автор е на над 90 научни публикации, съавтор е на 4 сорта твърда и 1 сорт обикновена пшеница, 4 технологии и 1 методология. Хоноруван преподавател е в Тракийския Университет – Стара Загора от 2009 г. досега.

Източник: MEDIAMALL

4 Коментара

БОЖЕ

8 months before

КОМУНИЗМЪТ СЕ Е ЗАВЪРНАЛ.»ЧОВЕКЪТ ОТ НАРОДА» СПИ СПОКОЙНО.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

Коментирай

Дафинка

8 months before

Добре е все пак, че не са назначили баба му.

Коментирай

bennow

8 months before

БОЖЕ. с много телевизионна плява си напълнил черепната си кутия!

Коментирай

Чичо

8 months before

ПМ (повелителят на мехурчетата) каза, че добре познава Божанов, а сигурно и майка му!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.