Правителството на посолството закри окончателно проекта за втора атомна централа на площадката "Белене"!

https://svobodnoslovo.eu/politika/pravitelstvoto-na-posolstvoto-zakri-okonchatelno-proekta-za-vtora-atomna-centrala-na-ploshtadkata-belene/118310 SvobodnoSlovo.eu
Правителството на посолството закри окончателно проекта за втора атомна централа на площадката "Белене"!

Правителството на посолството закри окончателно проекта за втора атомна централа на площадката "Белене"! 

Сложиха кръст на възможността да имаме сериозна енергетика, която евентуално в бъдеще да обезпечи някакво индустриално развитие на България! Предстои да откраднат и двата реактора, които страната ни закупи и трябваше да монтира в Белене и без съмнение ще го направят.

Това е поредното доказателство, че се провежда политика, която цели Родината ни да остане територия без население. Искат земите ни, но без нас - българският народ е излишен тук!

Води се битка за заличаването ни като народ, като нация - срещу всичко, което може да бъде свързано с България. Срещу религията, историята, традициите, културата, езика, науката, икономиката и напрактика абсолютно всичко, което би могло да ни накара да се гордеем с произхода си и да укрепи колективната ни национална памет - именно нея се стремят да изтрият и то целенасочено и планомерно. 

Наместниците, които са узурпирали властта с покровителството на чужди сили, воюват срещу нас, защото ние пречим на тези, които са ги назначили или по-скоро "турнали" начело на Отечеството. 

Въпреки, че устоите на държавата ни са силно разклатени и обективно погледнато разпада е повсеместен, аз съм дълбоко убеден, че плановете на кураторите на тази гадост няма да се реализират - просто те ще се препънат и ще бъдат принудени да отхлабят смъртоносната хватка, в която държат Родината ни.

Да подкрепим българската енергетика днес от 17 часа пред Министерски съвет в София! Да покажем солидарност с миньорите и топлоенергетиците, които протестират вече 13 дни - те са наши сънародници и техния труд е нужен на всички ни!

Страхил Ангелов

2 Коментара

творец

преди 6 месеца

ОТ 33 ГОД. НИ ЗАКРИВАТ ЗАТРИВАТ ИЗВЪРШВА СЕ ГЕНОЦИТ. Е КРАЯ МУ СЕ ВИЖДА С ТЕЗИ АНТИБЪЛГАРИ. НОСЕТЕ СИ И ВЪЖЕНЦАТА ЗА БЕСЕНЕ.

Коментирай

друг индианец

преди 6 месеца

Щях да напиша същото по смилъл,творецо,но ти си го формулирал съвсем добре!само не зная,дали зомбираното веществено образУвание,наречено,кой знае защо "народ" ще го осмисли,че даже и да направи нещо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.