Предупредих че на някакъв етап е неизбежно да се свалят ръкавиците и мутрите - Пеевски, Борисов и всички мутри станали олигарси

https://svobodnoslovo.eu/politika/predupredih-che-na-nyakakav-etap-e-neizbezhno-da-se-svalyat-rakavicite-i-mutrite-peevski-borisov-i-vsichki-mutri-stanali-oligarsi/5887 SvobodnoSlovo.eu
Предупредих че на някакъв етап е неизбежно  да се свалят ръкавиците и мутрите - Пеевски, Борисов и всички мутри станали олигарси

Не зная защо се чудят, че чужди служби информират български граждани за заплахи срещу тях на българскатеритория. Предупредих че на някакъв етап е неизбежно да се свалят ръкавиците и мутрите - Пеевски, Борисов и всички мутри станали олигарси. Не е вече и въпрос само до мутрите, а до покровителите и шефовете им, онези, които ги създадоха.

Дестабилизацията на България е единствента им опция за да спрат процеса на загуба на власт, влияние, пари и разбира се на търсене на отговорност, която завършва в затвора.

Погледнете какво става и в съдебната система - представяте ли си съдия, който да осъжда журналист за това че припомнил за стореното от друг съдия като "скандално"?!

Съдят ме за същото - за да спра да критикувам, анализирам, да разкриват неща от кухнята.

Вместо да се справяме с голямата хидра на прехода, отнемат ценно време да ме заливат някакви треторязрадни заменки на истинското и важното с интриги и амбиции за зелен сертификат, за какъв бил Джокович, ?!

Казах го ще повторя, колкото и да са ми симпатимни новите на власт, минава време, а не могат да са фокусират върху истинските важните неща. Нямаме този лукс от време, защото ще ги залеят кризи, които нито могат да отложат, нито да управляват. И заради неумението да печелят важните битки и да ги разполагат във времето ще бъдат поредните изхвърлени от историята поради неадекватност.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.