Премиерът Николай Денков пристигна с влак на посещение в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/politika/premierat-nikolay-denkov-pristigna-s-vlak-na-poseshtenie-v-ukrayna/128302 SvobodnoSlovo.eu
Премиерът Николай Денков пристигна с влак на посещение в Украйна

Премиерът Николай Денков пристигна с влак на посещение в Украйна. Визитата на българската делегация има за цел да изрази българската подкрепа за Украйна, две години след безмилостната агресия на Кремъл, съобщиха от Министерски съвет.

В Киев премиерът е придружен от министрите на правосъдието Атанас Славов, на енергетиката - Румен Радев, на околната среда и водите - Юлиян Попов, заместник-министрите на външните работи и отбраната - Тихомир Стойчев и Станимир Георгиев, както и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

Министър-председателят пристигна в украинската столица тази сутрин, за да подчертае, че правителството ни стои твърдо на страната на справедливостта и ще продължи да отстоява независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна, допълват от МС. България е част от усилията на Европейския съюз, НАТО и международната демократична общност в подкрепа на Украйна.

trud.bg

11 Коментара

Глас от народо

преди 2 месеца

Кой ,кой му е дал право да говори от името на народо. Та то у нас и котките са русофилки. Да живей братскиот руски народ! Да живей миролюбецот В.В. Путин. Представител на най-прогресивната част от човечеството.

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 2 месеца

само се чудя дали и сега хохолите ще изиграят познатия ни сценарии:-въздушна опасност. А нашият сапупен Хакадемик ще бъде сниман в някое убежище,вперил взор в наркомана Зелле

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

Денкооф/Ленин/ пристигна в Киев/Петроград/ с брониран влак!!!Революцията...НЕИЗБЕЖНА!!!

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

Като гледам кирчовото изявление от тази сутрин, а именно: "Ние вече не държим акад. Денков да е външен министър...", явно това е утешителна награда за пишман академика... Иска да пътува - ето ти "екскурзия" до Киев! Прекалено милостиви са руснаците...

Коментирай

Гост

преди 2 месеца

Дано не се върне!

Коментирай

България е част от усилията на Европейския съюз, НАТО и международната демократична общност ...

преди 2 месеца

Ето този поток на мисълта е достоен за "Пулицер", "Нобел" и малко "Дамски превръзки" ... !!!

Коментирай

Все пак, само за сведение, не знам дали "Дамски превръзки" имат сила ...

преди 2 месеца

След прокурорската възраст ... :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.