През двата си мандата Радев се заобиколи в Президентството с клиентелисти, аутсайдери и бандити

https://svobodnoslovo.eu/politika/prez-dvata-si-mandata-radev-se-zaobikoli-v-prezidentstvoto-s-klientelisti-autsayderi-i-banditi/54006 SvobodnoSlovo.eu
През двата си мандата Радев се заобиколи в Президентството с клиентелисти, аутсайдери и бандити

Радев стана президент заради решение на БСП. Но се гушна само с евроатлантическото крило на партията-майка и веднага стана любимец на Демократична България. После сам докара и настани във властта шмекерите - Кирчо и Кокорчо, които не след дълго ритна по подобие на БСП. Сякаш не той стъпка Конституцията с назначаването на тези абсурдни хора, а някой друг.

През двата си мандата Радев се заобиколи в Президентството с клиентелисти, аутсайдери и бандити.

Служебния му кабинет не беше задължен да изпрати огромно количество оръжие на Украйна, но Радев реши и го изпрати. Веднага след това се самообяви за миротворец. Баси. Сега радевите шмекери и шмекерите демократи се гушнаха по шмекерски - в името на демокрацията. На най-големия шмекер ББ предстои да се гушне с голямата шмекерско-демократична коалиция и да реализират коалицията на войната. 

Всичко това поискаха САЩ от Радев! И той го изпълни.

Николай Марков 

8 Коментара

Бродяга

преди 1 година

МаркоФ, тъпо парче си! Щом яловите ти напъни не са забелязани и оценени от Президента, значи не си клиентелист, аутсайдер и бандит?! Ега ти "брилянтната" логика на комплексиран лузър........

Коментирай

Манол

преди 1 година

Айде бегай у лево "полковник" Марков!!!

Коментирай

жалка история

преди 1 година

Двете парчета по-горе могат само да използват обиди, но не могат да опровергаят Марков и действията на Мунчо.

Коментирай

хехе

преди 1 година

Червена шапчице, на теб ти излязоха пришки на езика от лизане и смукане на анатомичните особености на варненския мавър.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.