ПрезидентА ни, Радев излезна най-големия тарикат, Баце!

https://svobodnoslovo.eu/politika/prezidenta-ni-radev-izlezna-nay-golemiya-tarikat-bace/54073 SvobodnoSlovo.eu
ПрезидентА ни, Радев излезна най-големия тарикат, Баце!

ПрезидентА ни, Радев излезна най-големия тарикат, Баце!

Непълният ЧЛЕН не е случайност! Та, тарикатчето ни президент един Максимилиан Робеспиер нарече "Йори"! Съжалявам СЪР, не съм съгласна! Йори му прилича физически, но все пак да не забравяме, че Йори е добро Магаренце, което не подхожда на господинА ни президент. Мога да си кажа каквото искам! Този ЕЛЕМЕНТ не е бил обект на мой избор нито веднъж. Обаче, не мога да намеря подходящ метафоричен образ, с който да го назова. Винаги ми излиза образа на "ЦАРЯТ - ШУТ". Мисля си, че ако Радев се беше ориентирал към актьорското майсторство, вероятно би взел ОСКАР. Точно този трофей много би му подхождал ако се сетим, че първообразът му е някой си Чичко Оскар от съседния Американски двор. 

Помните ли някога, как стоеше като изхлузен кондом между червените баджаци на БСП - Йотова и Нинова. Винаги съм се чудила как НАРОДЪТ български си хареса подобен НЕпълен член. Мисля, че беше изборно изманипулиран. Както и да е, ТОЙ, членът Радев влизайки във функцията си на президенството, изведнъж някак си възмъжа и нарасна в получлен, нахлузвайки до себе си голямата глава с големият нос на ДЕмократична България и съвсем явно откъсвайки се от червените Баджаци на партията-майка. По-късно избра два по-малки ЧЛЕНА, които да изглеждат, като един ГОЛЯМ Кирчо-Кокорчо (тирето е преднамерено) и буквално ни го нахакаха дружно в двора... задния... на НАРОДА. Приличаше на гавра. Веднага след акта, разкара и тия двамата в един, все едно не беше ТОЙ, онзи Цар -Шут, дето напреки на КОНСТИТУЦИЯТА - нашата, ги забоде във властта пренебрегвайки дебелооко нещото ЗАКОН! Останал сам в Широкия кондом, НЕПЪЛНИЯТ член Радев си нареди служебно правителство и съвсем по Американски почин "не ме гледай ко ПРАВЯ, слушай ми ко ти ПЕЯ" изпрати огромно количество оръжия в Украйна, дорде по медиите наричаше: НИЕ НЯМА ДА ДАДЕМ!

Изобщо сещате се за онези порно актриси, дето силно викат NO, NO, NO и страстно дърпат хълбока НАВЪТРЕ! Казвам ви! Членът РАДЕВ заслужава ОСКАР. И ще го получи, не след дълго гушкайки се с предстоящия Парламентарен Демократичен Лубрикант коалиция. 

Ще ви кажа една прогноза: В този дълго употребяван политически кондом ще се окаже и хилавата структура на ВЪЗРОДЕНИТЕ, като мнима ОПОЗИЦИЯ на МИРОТВОРЦИТЕ, които всички дружно и в съгласие ще реализират КОАЛИЦИЯ на ВОЙНАТА. 

ПО заповед на Чичо САМ, упс ОСКАР!

В крайна сметка чичото дава парите, и дърпа конците!!!

А полковник НИКОЛАЙ МАРКОВ го каза по кратичко и стегнато така:

"Радев стана президент заради решение на БСП. Но се гушна само с евроатлантическото крило на партията-майка и веднага стана любимец на Демократична България. После сам докара и настани във властта шмекерите - Кирчо и Кокорчо, които не след дълго ритна по подобие на БСП. Сякаш не той стъпка Конституцията с назначаването на тези абсурдни хора, а някой друг. През двата си мандата Радев се заобиколи в Президентството с клиентелисти, аутсайдери и бандити. Служебния му кабинет не беше задължен да изпрати огромно количество оръжие на Украйна, но Радев реши и го изпрати. Веднага след това се самообяви за миротворец. Баси. Сега радевите шмекери и шмекерите демократи се гушнаха по шмекерски - в името на демокрацията. На най-големия шмекер ББ предстои да се гушне с голямата шмекерско-демократична коалиция и да реализират коалицията на войната. 

Всичко това поискаха САЩ от Радев! И той го изпълни."

Екатерина Димитрова 

4 Коментара

Иванов

преди 1 година

Не те знаем коя си Катеринке, но няма нищо по- лесно от това да се плюе, и това да е с език на улична проститутка, щото не виждам някой от предходните президенти да е показал по висок морал и талант да управлява, особено пък Плевналиев. Така и не стана ясно до края на плещенето каква линия трябва да преследва президента, пронатовска и проокеанска, или другата, която се таксува прокремълска. България е на исторически кръстопът и само слепите не виждат на къде върви светът, а той няма да бъде вече същия. Неграмотността у нас, особено геополитическата е МАСОВА, какво като говорят такива като Вацев и проф. Христов. Ние си знаем само едно, плюене до припадък.

Коментирай

Бомарше

преди 1 година

Браво на Екатерина - точно в десетката. А пък на Иванов горкия невеж глупак бих му казал - много тъпо е да си тъп, да не виждаш по далеч от носа си, ерго да си сляп за грандиозното лицемерие на нещото наречено президент.

Коментирай

Бомарше

преди 1 година

Браво на Екатерина - точно в десетката. А пък на Иванов горкия невеж глупак бих му казал - много тъпо е да си тъп, да не виждаш по далеч от носа си, ерго да си сляп за грандиозното лицемерие на нещото наречено президент.

Коментирай

Екатерина Димитрова

преди 1 година

Г-н Иванов, проститутките не плюят, те гълтат. Вие купувал ли сте си да опитате вероятно само на филм сте правил заключения. Използвах метафоричен изказ с възбуждение. Така успяхте да прочетете до финала, без да ви е скучно. Уличния език подходяща форма за внушение на ниско качество в образа. Не плюя, блудствам с финес. Защоро мога. Изкуство е. Опитайте!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.