ПРИ ДБ ПРАЗНО НЯМА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/pri-db-prazno-nyama/116408 SvobodnoSlovo.eu
ПРИ ДБ ПРАЗНО НЯМА!

 

Признавам, че съветникът на Магарев от ДБ - Мустафа Емин, толкоз много вдигна летвата на съветниците, че дори канибал от Нова Гвинея да назначат към някое министерство, ще мине метър и няма да предизвика фурор. Затова и леко бледнее на фона на чутовното ислямистко пироговско приключение на съветника, назначаването на Кремена Кунева като съветник към социалното министерство. 

Макар и враг на моя враг, няма как някой от ДБ да го счета за приемлив. Тя анатемоса Възраждане, те, понеже мразят всички над 30-те години, я нарекоха "Баба Куна", което си е откровена простащина, но в случая темата на публикацията ми е друга - защо за всеки наш човек в политиката трябва да се търси топло местенце? Защо? Нима след като е бил народен представител, човекът не може да започне сам да си изкарва хляба с честен труд /е, разбирам колко крайно звучи това за някои личности в политиката, ама.../!?! Защо трябва задължително да е на държавната трапеза.

И това е в цялата държава. Помните ли ПКП - и тя беше съветник към парламентарната група на ГЕРБ. Топло местенце за всички наши хора. За съжаление тези топли местенца ги плащаме ние - българите. За наводнените селища може и да няма пари. За българските деца може и да няма пари. Но за това ислямистки проповедник и дъбълка да съветва министри, пари има. И никой не поставя въпроса какво точно съветват? Някой виждал ли е отчети и свършена работа от барем един съветник?!?! Не е. И няма да е! 

Крайно време е да се спре тази порочна практика. Във всяко министерство, агенцийка, община и кметство има достатъчно кадри, които са експерти и са компетентни. Назначаването на съветници и експерти по граждански договори е корупция, назначаване на наши хора и чиста проба кражба от джоба на народа!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Тина

10 months before

Ужас! Отиваме към схемата: работещ българин, пенсионер, началник; работещ българин, пенсионер, двама началници; пенсионер, трима началници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.