ПРИЧЕРНЯ ИМ ОТ БЕЛИЯ ДОМ

https://svobodnoslovo.eu/politika/prichernya-im-ot-beliya-dom/126536 SvobodnoSlovo.eu
ПРИЧЕРНЯ ИМ ОТ БЕЛИЯ ДОМ

 

Белият дом се гнуси от сапунисаният академик и украинският служител в България Тагаренко. Е, то бива, бива, ама бивол за мезе не бива. Все едно от затвора да те изгонят за лошо поведение. В Белия дом приемат техни кучи синове, ама да се погнусят от Денкoff и Тагаренко, означава, че вече са ги отписали.

Помните ли каква мъка беше Борисов да се докопа до тая прословута камина в Белия дом. И как го оставиха да виси като мокър чорап на летището, посрещнат от треторазряден чиновник? Е, приеха го. И какво от това? Нещо промени ли се? Освен фотките и хвалбите, разбира се.

Честно казано, в качеството си на български гражданин, изобщо не ми дреме кого приема или не приема американският президент. Той не е мой президент и не ми дреме за програмата му с гости. Интересува ме, че нашият премиер е мазно сапунисано петно в историята ни и е вреден като ДДТ. 

Не мога да разбера тази обсесия на българите колко ни признават чужденците. Изобщо не ме интересува някой шваба или жабар, или кравар какво мислят за България. Нито пък ме интересуват техните лидери.

Интересува ме нашите политици какви ги вършат и честно казано, ми е писнало съвсем само да споменават колко ги харесвали чужденците. То, ако защитаваха българският интерес, нямаше да ги харесват чужденците, а българският народ. Та изводите си ги направете!

Впрочем не е лошо българските фенове на Тръмп да си спомнят кой ни продаде чертежите на кефките и кой подкрепи Борисов!

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Чичо

преди 3 месеца

Гунчева, хората от т.н. делегация отиват да си нагледат имотите и да се видят с децата! Някои моооже и да не се върнат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.