Прокуратурата отказа да образува дело заради записа с Петков и Василев

https://svobodnoslovo.eu/politika/prokuraturata-otkaza-da-obrazuva-delo-zaradi-zapisa-s-petkov-i-vasilev/124601 SvobodnoSlovo.eu
Прокуратурата отказа да образува дело заради записа с Петков и Василев

Софийската градска прокуратура отказа да образува наказателно производство по повод записа от партийно събрание на „Продължаваме Промяната“. Това съобщиха от прокуратурата.

На 26 май депутатът Радостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн заседание на Националния съвет на „Продължаваме Промяната“. По време на пресконференцията Василев заяви, че записът е от 21 май, неделя.

Прокуратурата бе сезирана и започна проверка за престъпления против републиката.

В постановление наблюдаващият прокурор е записал, че липсват достатъчно данни за извършено престъпление.

https://obektivno.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Защо някои хора пишат цифрата 7 с чертичка по средата, а други без? - Сега ще обясня!... Когато Мойсей започнал да чете десетте божи заповеди дадени от Господ и стигнал до седмата "Не прелюбодействай", много хора в един глас завикали: "Зачеркни, зачеркни"

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Един борец отишъл в зоопарка. Застанал пред някаква клетка и започнал да коментира: - Господи, колко е красив този тигър! Каква мека козина! Какви грациозни лапи! И как умно ме гледа! Сякаш иска да ми каже нещо! Какво искаш да споделиш с мен, тигре? Животното отговорило: - Аз съм леопард, бе, тъпак!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

В края на декември състоянието на моята братовчедка Франсоаз Бетанкур Майерс надхвърли границата от 100 милиарда долара и тя стана първата жена в света, натрупала толкова много пари, по данни на Bloomberg Billionaires Index. Нека да ви е яд...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Скъпа, нали знаеш, че в неделя - Митко се жени... - Кой, кой?... - Митко, бе! Бившият ми съученик. И ти си поканена на сватбата, забрави ли? - А, да! И какво? - Ами, в петък Митко организира ергенско парти. Нали няма проблем да отида? - Ти, луд ли си, бе? Нали знам какво ще направите там? Ще си повикате някоя долнопробна пач*вра и ще и се изредите всичките! - Хайде сега - глупости, бе, мило! Просто - ще хапнем, ще пийнем, ще си поговорим... - Ти, кого ще баламосваш, бе? Знаеш ли на колко ергенски партита съм ходила, а?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.