ПРОМИТИ И ПОЛИРАНИ „ЛИБЕРАЛНИ“ МОЗЪЦИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/promiti-i-polirani-liberalni-mozaci/125382 SvobodnoSlovo.eu
ПРОМИТИ И ПОЛИРАНИ „ЛИБЕРАЛНИ“ МОЗЪЦИ!

ПРОМИТИ И ПОЛИРАНИ „ЛИБЕРАЛНИ“ МОЗЪЦИ!

Този невероятен наглец – Манол Пейков!

След всичките дежурни сквернословия срещу паметниците на Съветската армия, Диктатурата и Комунизма, относно идеята за Референдум – приключи участието си в дискусията на бтв със зашеметяващото твърдение, че тези, които искат да останат паметниците на местата им, били с промити мозъци!

„Демократ“ и Депутат – представете си!

Ами хайде тогава, господин „демократе“ – лицемерен и несъстоятелен, да забраним провеждането на избори на същото основание, че гражданите, които не гласуват за вашта „либерална“ евроатлантическа пасмина – са с промити мозъци!

Не, че не ви се иска де!

Гледам в Германия се води вече дискусия за забрана на АФД – на фона на резкия скок на доверието в партията в цяла Германия.

Което не ни харесва – да го забраним, унищожим или съборим!

Колко лесно и просто!

И се именувате „Демократи“!

И вашите мозъци въобще не са промити, нали – те са просто полирани „либерални“ мозъци!

Лакирани до ослепителен правоверен блясък – с проверен и доказано ефективен, висококачествен Евроатлантически лак!

Крадецът вика: „Дръжте крадеца!“

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

Но при всички случаи е нелепо!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

4 Коментара

Амиииииииии

преди 3 месеца

Ех, помислих си, че това е статия от ПеПеДеБеГунчева-Герберова-Депесарска, но не е. ПеПеДеБеГунчева-Герберова-Депесарска публикува статии ГЛАВНО и почти ВИНАГИ само срещу една опозиционна партия в България...

Коментирай

Иван

преди 3 месеца

Какво ни занимавате с този измекяр ,историята ще го накаже

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 3 месеца

Иване, Иване, до като чакаме Историята да си свърши работата, тия, като доказания разплут нещастник Манол Олигофрен Пейков ще продължават да оплюват и опикават всичко свято и родно, що любим и милеем.

Коментирай

Млечин

преди 3 месеца

По-важното е,че си прибира депутатската заплата и кой знае,още колко благини,ако е тарикат.Онази вечер по тв-то се мерна Лъчо Мозъка.Двадесет години,тихо,кротко,не се изказва,не се бута отпред.Хората сигурно,вече са го забравили.Същият е и Настимир....Този е по-глупав,иска му се да е известен.Ще си изкара мандата,а може и още един.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.