Промяната разбира МВнР като Министерство на външните развлечения

https://svobodnoslovo.eu/politika/promyanata-razbira-mvnr-kato-ministerstvo-na-vanshnite-razvlecheniya/127841 SvobodnoSlovo.eu
Промяната разбира МВнР като Министерство на външните развлечения

Война в Украйна, война Израел-Палестина, неяснота от изхода на президентските избори в САЩ, очакване за сериозно пренареждане на силите в ЕП... и в тази тежка, неясна, сложна, взривоопасна международна обстановка, когато международната обстановка клокочи, Николай Денков иска да е министър на външните работи!!!

Защото "Ники иска да пътува"!

Защото Промяната разбира Министерство на външните работи като Министерство на външните развлечения!

Защото Промяната иска чрез Министерство на външните работи да разнася гласа си в чужбина, пренебрегвайки факта, че чрез това Министерство трябва да се чува гласа на България, а не на Киро, Ники и компания.

Не е имало такава посредственост, такава аматьорщина, такава алчност за власт.

Между другото, освен че не става за министър на външните работи, непрекъснато ми се обаждат и пишат учители, които изпитват ужас от вероятността Денков отново да стане министър на образованието. Искат си Красимир Вълчев.

Наглостта, арогантността, некомпетентността на Промяната е безгранична, но тя вече става опасна за България!

Автор: Асим Адемов

trud.bg

6 Коментара

Чичо

преди 2 месеца

Говедото именуващо се "академик" е лъжец № 1 и засега води по точки на Киррчу!

Коментирай

Прик

преди 2 месеца

Развлеченията ги оставете настрана! Мисията му е много по- мръсна и продължение на досегашната практика от този не човек!

Коментирай

Констанца

преди 2 месеца

Не вече, тя отдавна е опасна за България! "Народе????" Докога ще спим?

Коментирай

Баба СлаФка иска Екскурзии аванта

преди 2 месеца

Баба СлаФка Чолакова много обича да пътува на Авантакис.Заслужила си го е, Кокона,Поетеса, Метреса, Конкубинатка на Мераклията , ДОЦЕНТА Ал'химикЬ(другите титли са е злоупотреба с власт)Денкоффф. Топли му леглото, топли му Катедрата . Меракът на чичо ДЕНЧО(оfff) е да е министър на външните работи, та да води Булята без пари за тях, а на нас целият луксозен масраф за правителствения самолет. Всяка прилика не е случайна. Пази Боже Кьоравото да прогледа с едното Око.Менталитет на Бай Ганю, келепирджията За Сите Българи, Льо Гранде РЕЗИЛът.

Коментирай

Баба СлаФка иска да авантакис

преди 2 месеца

СлаФка Чолакова обича да пътешества на Аванта с Отряд28. Поетеса, Метреса, Конкубинатка топли кревата и Катедрата на ДОЦЕНТА Ал' химик .Меракът на Чичо Денкоoffе да осигури екскурзии на аванта. За тях Кеф, за България Льо Гранде Резил

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.