Простите хора правят проблемите сложни. Проблемът е, че простите хора никога не осъзнават, че са такива

https://svobodnoslovo.eu/politika/prostite-hora-pravyat-problemite-slozhni-problemat-e-che-prostite-hora-nikoga-ne-osaznavat-che-sa-takiva/119564 SvobodnoSlovo.eu
Простите хора правят проблемите сложни. Проблемът е, че простите хора никога не осъзнават, че са такива

Нещата винаги са прости. За съжаление хората са още по-прости. Затова и не виждат логичните и правилни решения. Колкото е по-прост един човек, толкова повече усложнява начинът, по който да се справи с проблемите си. 

Ето например Глистът Денков. Академикът по сапун досега трябваше хиляда пъти да сме му сапунисали въжето. Ама не - всички го плюят във фейсбук, като го видят на улицата се правят на невидели. И призовават за оставка на правителството. Така ли, бе, дебили мили? Верно? Хубаво, правителството подава оставка. Има предсрочни избори. И пак ГЕРБ и ПП са най-отгоре. И какво правим?!? Някой сеща ли се изобщо, че играем по чужди правила, написани в наш ущърб? Когато една система не работи, просто се сменя. Колкото и да се сменят частите и работниците, няма да проработи! 

Глистът Денков заяви, че трябвало да се увеличат националните вноски към бюджета на ЕС. Ма що не, бе, ние тук копаем пари. И никаква реакция. Дори от пенсионерите, които едва оцеляват. ОвцИ! Нормалната реакция е тоя да бъде овалян в кантран и перушина и доставен на Козяк в кашон с панделка да си го вземат, че не ни трябва. А след това поне нота до Козяшките да престанат да си врат носа в нашите български работи, че да не останат без него. 

Простите хора правят проблемите сложни. Проблемът е, че простите хора никога не осъзнават, че са такива. 

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

gal_il1963

10 months before

Г-жо Гунчева често наричате народа овци. Вие много добре знаете, че смяната на властта не се случва, ако отвътре не се разритат помежду си. Народът е само масовка. Все едно да се караш на затънал до главата в тресавището човек да напряга сили, за да се измъкне. Това няма как да стане без някой отвън да му помогне. Без война и без революция нещата в България няма да се случат. Май пак на всички взора е към Русия. С тази страшна скорост, с която изчезва българския етнос е възможно, когато Русия дойде да освобождава своите братушки на завари на тази територия само циганушки.

Коментирай

gal_il1963

10 months before

Колкото до академика по сапун моята баба правеше страхотен сапун от свинска мас, добавяше и други неща. А, как се пенеше този сапун, и как страхотно изпираше. Но, моята баба не стана академик. Колко несправедливо. Ние бяхме бедни и баба ми просто нямаше пари да мотивира когото трябва, за да я направи академик. Несправедлив свят!

Коментирай

"Ние бяхме бедни и баба ми просто нямаше пари да мотивира когото трябва, за да я направи академик."

10 months before

Ма, то академичето се е самопровъзгласило в академиче. Съвършен пример за самозадоволяване!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.