ПРОСТОФАШИЗЪМ НА „АЛА-БАЛА“ ПРОСТОИДИОТИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/prostofashizam-na-ala-bala-prostoidiotite/127347 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСТОФАШИЗЪМ НА „АЛА-БАЛА“ ПРОСТОИДИОТИТЕ

Божидар Божанов, бивш министър на електронното управление от ПП-ДБ

Държавни органи да могат да налагат ограничаване на достъпа до интернет страници или интернет адреси. Това предвиждат промени в Закона за електронните съобщения, подготвен от депутати от ПП-ДБ.

Целта е борба с дезинформацията в онлайн пространството.

С измененията се въвеждат компетенции на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) и на министъра на електронното управление по определяне и привеждане в действие на политиката за ограничаване на системни рискове.

Предлага се актовете за налагани ограничения да бъдат публикувани на интернет страницата на наказващия орган. Ако в тридневен срок от публикуването лицето не преустанови нарушението, наказващият орган подава искане до председателя на Софийския районен съд да за спиране на достъпа до тези интернет страници или адреси. Съдът трябва да се произнесе до 72 часа от постъпването на иска.

В мотивите към законопроекта е записано, че с предложените изменения се решават различни проблеми – от т.нар. тролски ферми, които координират неавтентично поведение в социалните мрежи до разпространение на заблуждаващи реклами за хранителни добавки чрез нерегламентирано използване на имена и лица на известни личности.

Законопроектът е публикуван за предварително обществено обсъждане със заинтересованите страни. Можете да изпращате вашите становища на: [email protected]

––

„Целта е борба с дезинформацията в онлайн пространството“?!?

Целта е ЦЕНЗУРА!

За Простоидиотите „дезинформация“ е всичко онова, което не съвпада с психопатийните им „опорни точки“ и всеки, който е извън зомбираната им матрица.

Под модния тренд „дезинформация“ обект на линч ще са всички онези, които информират за истината, неугодна за тия мрезваци, мошеници и „евроатлантически“ пионки.

Точно тоя на снимката е един от „ала-бала“-та. Сега и закон пишел за мракобесна цензура.

Наричащ се Простофашизъм.

Afera.bg

6 Коментара

darkaveng

7 months before

Ако пиша, че въпросното лице Божанов е идиот, това истина ли е или дезинформация? Fuck-нещо си, какво ще изокате по въпроса или го няма в конспекта ви! Боже, мили Боже, бъди Българин! Порази с огън и жупел, както си направил със Содом и Гомор, нашите идиоти-сглобкаджии, че бактън вече от идиотизмите им! Анадънму?👹👹👹

Коментирай

rusnak

7 months before

Докато не почнат да играят шамарите, тези педалски отрепки ще се издевават с народа до дупка.

Коментирай

Бойко от Банкя

7 months before

Божко, избърши си мама носа. Не е лошо и да се обръснеш и срешеш, защото вониш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.