Радев гласи заместител на „Възраждане“

Според социологически изследвания, поръчани от „Дондуков“ 2, „Възраждане“ няма потенциал да повиши много резултата си при едни нови избори

https://svobodnoslovo.eu/politika/radev-glasi-zamestitel-na-vazrazhdane/111538 SvobodnoSlovo.eu
Радев гласи заместител на „Възраждане“

Според социологически изследвания, поръчани от „Дондуков“ 2, „Възраждане“ няма потенциал да повиши много резултата си при едни нови избори

Политически анализатори, близки до президента Румен Радев, смятат, че има потенциал за поява на алтернативна националистическа партия, като опцията на Костадин Костадинов – Костя Копейкин и неговата партия "Възраждане" не е достатъчно приемлива за масовия избирател.

 

Според социологически изследвания, поръчани от кабинета на президента, "Възраждане" няма голям потенциал за значително подобрение на резултатите си в случай на нови избори, които Румен Радев силно желае.

 

Възникващата ниша е за една нова националистическа партия, която да представлява хората, които не са ентусиазирани от западните идеи, но също така не желаят напускане на НАТО и ЕС. Тази партия трябва да се насочи към привличане на тези гласове и да предложи алтернатива на текущата политическа сцена.

 

При задаващия се срив в резултатите на ГЕРБ и коалицията ПП-ДБ една

такава нова формация или коалиция, може спокойно да събере дори 20% от гласовете, показало изследването. След това за опитните кукловоди няма да е проблем да сглобят правителство с неформалната подкрепа на отцепили се депутати от „Възраждане” и БСП.

 

От Брюксел нееднократно са намеквали, че участието на Копейкин в управлението ще доведе до моментално спиране на фондовете. Мнозинство, събрано с дирижирано отцепени депутати на „Възраждане”, няма да е проблем пред усвояването на милиардите, потриват ръце хората на президента.

 

Още повече, че на хоризонта се задава и партия около главния прокурор Иван Гешев. Очаква се

след отстраняването си от поста Гешев, който също го играе патриот, да влезе ударно в политиката с имиджа на борец срещу Бойко Борисов. Кауза, която от последните няколко предсрочни избори стана ясно, че са готови да прегърнат стотици хиляди нашенци. Така мечтата на Радев да дирижира и редовно правителство може да се сбъдне.

 

И докато главният прокурор с различни юридически врътки може да остане доста месеци на поста си, нуждата от нова патриотична формация, контролирана от „Дондуков” 2, не търпи отлагане. За главната роля на лидер е харесан прочутият в социалните мрежи политолог Кристиян Шкварек, твърдят запознати. Източници от „Възраждане“ разкриват, че президентският план вече е стигнал и до ушите на вожда Костя Копейкин.

 

Русофилът моментално е дал нареждане да се активират стотиците партийни тролове, които денонощно да сипят обидни коментари и клевети към конкурентния му патриот.

Кристиян Шкварек, който е представител на Европейските консерватори  и председател на Младежкия консервативен клуб в България, доскоро бе едно от знаковите лица на ВМРО и дори се кандидатира с тяхната листа за евродепутат. След като „войводите” залязоха, патриотът с полски корени започна да гради собствен проект. Тезите му съвпадат с някои от ключовите опорни точки на руската пропаганда.

 

Формално Шкварек се обявява за противник на т.нар. специална военна операция в Украйна, но с половин уста признава, че заради интригите на Запада Владимир Путин има някакво основание да нареди нападението. Патриотът Кристиян Шкварек е яхнал и любимата на Москва борба срещу джендърите и гей парадите

 

Представяйки се за националист с консервативен уклон, той ежедневно зове феновете си във фейсбук на борба срещу налаганата от Запада либерална пропаганда, която имала за цел да отрови умовете на българските деца.

Шкварек е яростен противник на правителството на Николай Денков, обвинявайки кабинета, че веднага ще ратифицира Истанбулската конвенция. Как точно ще стане, след като Конституционният съд обяви, че това е невъзможно, в пропагандата на консерватора не се уточнява. Другата седмица Шкварек стяга и поход в защита на семейството, който ще се проведе в деня, когато е и гей парадът в центъра на София.

 

Веднага да уточним, Костадинов в никакъв случай не е разлюбен от русофилските си господари. Дори напротив, кукловодите в сянка разчитат на него чрез митинги, блокади на различни ключови точки в страната и ексцесии в парламента да създаде максимален хаос в държавата и да помогне за свалянето на кабинета на академик Николай Денков. С хора като военния министър Тодор Тагарев е ясно, че новото правителство ще е открито прозападно и отново ще започне да подкрепя с оръжие Украйна.

 

Още в следващите дни се очаква, макар и без много шум, да се задвижи сделка зa продажбата на стотици хиляди снаряди за Украйна които са изключително нужни за пролетната офанзива на Киев срещу руските окупатори. Румен Радев и правителството му още преди месеци обещаха на съюзниците от НАТО, че ще изпратим снарядите, но сделката умишлено се бави и протака с всевъзможни причини. По план мунициите е трябвало да напуснат България в посока Полша още преди месец и половина, но и до момента всички снаряди са си тук. След гласуването на редовния кабинет нa „Промяната” и ГЕРБ увъртания повече няма да има, твърдят запознати. Затова и всички възможни руски. приятели в България са активирани да бунтуват народа.

 

Разбира се, истинските причини не се обявяват. Копейкин и другите русофили обвиняват „Продължаваме промянатa" и „Демократична България”, че са предали избирателите си, съюзявайки се с ГЕРБ. Колкото до партията на Борисов, разчита се, че голяма част от българите не са щастливи от завръщането му в управлението. Активна роля в борбата за сваляне на правителството е отредена именно на „Възраждане", които са започнали масово да събират всевъзможни хора от цялата страна за серия протести в центъра на София.

 

Запознати  разкриват че пари за организиране на бунтовете, плащане на транспорт, купуване на сандвичи и дневна надница за участниците не се жалят. Вождът Копейкин обявил, че има неограничени средства. Сега е моментът ДАНС да покаже, че наистина защитава националната

сигурност...

източник: Уикенд

13 Коментара

rusnak

преди 10 месеца

Айде малко по-полека с прогнозите. Възраждане два пъти не я вкарваха в парламента, но влизаше, а сега реалните и гласове са след тези на мафията ГРОБ, и то защото повечето им гласове са в администрации и други топли държавни местенца.

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 10 месеца

Горният текст е пример за статия, гнусна отвсякъде. Трудно ми беше да повярвам, че подобен пасквил може да бъде публикуван в "Свободно слово". Явно могло...

Коментирай

Филип Фотев

преди 10 месеца

Наистина е време да се провери откъде са парите на Копейкин за масовките.

Коментирай

Injun Joe

преди 10 месеца

Точно пък този пасквил от парцала "уикенд" (името нарочно с малка буква) сте намерили да цитирате!

Коментирай

moitoi

преди 10 месеца

Статия написана в стил ЕВРО-атлантически -ТЮРЛЮ-ГЮВЕЧ-...!!! Това за Сандвичи и Надници към НПО-тата на СОРОС и КОЙ взе за 4-и години 47 млн. лева от Щатите!!!Ще се РАЗСЛЕДВАТ ЛИ!!!

Коментирай

Парцал

преди 10 месеца

Подла боза е това, води до разстройство.

Коментирай

до Филип Филипов

преди 10 месеца

Парите на Възраждане със сигурност не са от десетилетни кражби като на ГРОБ, и НПОта, като на жълтопаветната сган.

Коментирай

Мария...

преди 10 месеца

Ся, първо тоя пасквил не можах да го отчета. Второ точно, защото от брюксел намекват на президента няма да му се получи..Трето мисля, че никой не е забравил "ала-бала с президента". Четвърто хората като чуят ес и нато им се повръща. Пето, ако данс и Гешев си свършиха работата нямаше да има кабинет. Някой да прочете на глас тази статия на мисирките от уикенд: (щях да напиша журналисти, но щом автора може да пише "Копейкин" защо аз да не напиша мисирки) "ЗАЩО СОФИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧИ БОРЦИ И ПРОТЕСТИРАЩИ СРЕЩУ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ РЕЖИМИ"

Коментирай

До филип филипов

преди 10 месеца

А 50 милки за соросоидите НПО що не се поинтересуваш ?М ?

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 10 месеца

"Възраждане" здраво Ви бърка в гнусните мозъци! От друга страна, някой нарочно ли цапа, ежедневни този сайт с фекалиите на "Уикенд"?

Коментирай

Джак

преди 10 месеца

Ще ви разкрия една доста гнусна кампания, провеждана от мозъчния тръст на задкулисието. След избора на правителство основните атаки се насочват предимно срещу "Възраждане" и президента. С просто око се вижда как подкрепата за "Възраждане расте с аритметична прогресия. След критиките за новия кабинет от страна на президента и неговото одобрение нараства. Затова на всякакви мисирки и тролове е възложено да оплюват "Възраждане", като непрекъснато натякват, че тя е руска партия, а нейните членове са безпросветни фашизоидни елементи. Името на лидера и́ да се споменава само с обидния прякор и да се повтаря многократно, че той взема еднолични решения и гласува заедно с ГЕРБ, или с ДПС.

Коментирай

Джак

преди 10 месеца

Отказът от гласуване на участието на Д. Пеевски като член на Конституционната комисия се тълкува като скрита подкрепа и пр., и пр. Днес в БНТ се появи твърдение, че "Възраждане" е достигнала своя предел и затова президентът се кани да сформира нова партия, която да привлече привържениците на партията. Циркулира и твърдението, че "Възраждане" е скритата партия на президента и невероятно количество глупости казани и изписани само с една цел - да се разколебаят евентуално тези, които са отвратени от предателството на своите партии и ще гласуват за "Възраждане" - единствената партия, която спазва предизборните си обещания.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.