Радев обявява графика за консултации: Лидерите блъфират или играят политически покер, объркани са!

https://svobodnoslovo.eu/politika/radev-obyavyava-grafika-za-konsultacii-liderite-blafirat-ili-igrayat-politicheski-poker-obarkani-sa/128921 SvobodnoSlovo.eu
Радев обявява графика за консултации: Лидерите блъфират или играят политически покер, объркани са!

“Явно страстите се нажежават. Дали лидерите на партиите от коалицията в оставка блъфират, дали играят политически покер, дали вдигат залозите за удължаване на това съвместно управление, дали мобилизират своите избиратели за нови избори, ще стане ясно – надявам се, най-скоро. Аз утре ще обявя графика за консултации“. Това коментира пред bTV президентът Румен Радев.

„Те самите са много объркани в момента. Виждате им реакциите днес в парламента“, посочи още той.

Той заяви, че не вижда позитивно решение на този цикъл за ротация
Държавният глава не пожела да коментира дали това, което наблюдаваме, е истински проблем между партньорите, или сценарий преди ротацията.

„Нека да не вдигаме предварително напрежението. Утре сутринта обявявам своя график“, заяви Радев.

https://epicenter.bg/

2 Коментара

МУНЧО КАУНЯ

преди 1 месец

КНДР е единствената държава на планетата, където няма дори 1 грам козяци - малките севернокорейчета изритаха и наритаха козяците още преди 70 години(1953). Кимчовците там въобще не ебават козяците за нищо. Къде сме ние? Как къде? Като ги викнат на Козяк, нашите политически боклуци вече са се насрали от страх и ужас. Питайте за това Муньо, Боко Тиквата, Киро, Ристю, Гнома и пеевската свиня-майка. Допреди една година онази вечно нахилената и напушена Мустафа по всяко време си влизаше в Резидентството като у тях си и водеше Мунчагата на кучешка каишка, а той радостно полайваше и щастливо мяташе опашка.

Коментирай

Баба Злата

преди 1 месец

Този, както им се чуди, утре ще им набута следващия мандат! Не знам какъв президент е, след като приема да участва във фарса, наречен ротация!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.