Радев връчи третия мандат на ИТН, те му го върнаха

https://svobodnoslovo.eu/politika/radev-vrachi-tretiya-mandat-na-itn-te-mu-go-varnaha/130413 SvobodnoSlovo.eu
Радев връчи третия мандат на ИТН, те му го върнаха

Държавният глава Румен Радев връчи третия мандат за съставяне на правителство на парламентарната група на „Има такъв народ“, а те му го върнаха веднага неизпълнен и заявиха, че искат предсрочни избори.

"През последните 9 месеца декларирахме, че това управление е порочно и трябва да се отиде на избори. Изборите са най-висшата форма на демокрация. Ще задържим папката с мандата само няколко секунди преди да ви я върнем празна", каза заместник-председателят на ПГ на ИТН Ивайло Вълчев, който отиде на "Дондуков" 2 заедно с колегите с председателя на парламентарната група (ПГ) на ИТН Тошко Йорданов и секретарят на ПГ Станислав Балабанов.

Вчера „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) получи втория мандат за съставяне на правителство от президента и го върна веднага неизпълнен. 

trud.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.