Райчев: Възможно е Борисов да поиска Николай Денков да остане премиер до края на кабинета

https://svobodnoslovo.eu/politika/raychev-vazmozhno-e-borisov-da-poiska-nikolay-denkov-da-ostane-premier-do-kraya-na-kabineta/121899 SvobodnoSlovo.eu
Райчев: Възможно е Борисов да поиска Николай Денков да остане премиер до края на кабинета

Какви са опциите, които стоят пред властта – развод или дълго съвместно управление? Темата в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS коментира социологът Андрей Райчев.

Според него българското правителство е геополитически, а не вътрешнополитически мотивирано. По думите смисълът му е да осигури стабилност, която НАТО и ЕС искат от страната ни.

„Кабинетът е ненавиждан и от единия електорат, и от другия. Той е в някакъв смисъл извращение и е временен”, посочи социологът.

„ДПС реално участва в управлението”, смята Андрей Райчев и посочи, че след Нова година се очаква Делян Пеевски да застане начело на формацията.

Той е категоричен, че поляризацията по отношение на политиката у нас в момента е измислена, така че противопоставянето между партиите е изкуствено.

 Според Райчев ГЕРБ-СДС плаща по-малка цена от ПП-ДБ за „сглобката” помежду им. По думите на социолога не е изключено лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да пожелае Николай Денков да остане премиер до края на кабинета, защото „защо му е да взима отговорност за нещо, което се проваля”.

https://epicenter.bg/

5 Коментара

гошо

преди 5 месеца

А дали е възможно ти да престанеш да ръсиш мъдри прогнози поне за година.

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Това на Андрей Венцелов са обикновени еврейски лакардии-кой се хванал,хвана.Важното е сребърнците да се множат!

Коментирай

Кумчо Вълчо

преди 5 месеца

Андрей Райчев публикува най-редовно в списание "Овча мисъл". Евреинът-Галфон.

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

"Райчев: Възможно е Борисов да поиска Николай Денков да остане премиер до края на кабинета"! А дали е възможно евреинът Венцелов да се пръждоса в "обетованата" и там да споделя с "чифтетата" простотиите си? Айде, къш,кривогледа "чушка"!

Коментирай

Вероника Петрова

преди 5 месеца

Ако Борисов остави ДЕНКОВ за премиер ,то това значи жална ни майна на всички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.