Разгневени протестиращи нападнаха Даниел Лорер в кафене до парламента, полицията го спаси

https://svobodnoslovo.eu/politika/razgneveni-protestirashti-napadnaha-daniel-lorer-v-kafene-do-parlamenta-policiyata-go-spasi/129409 SvobodnoSlovo.eu
Разгневени протестиращи нападнаха Даниел Лорер в кафене до парламента, полицията го спаси

 

Докато полицейският кордон изпращаше Лорер към парламента от там минаха и колегите му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните граждани

Трима служители на реда едва са озаптили протестиращите граждани, които по-рано днес нападнаха бившия министър на иновациите и растежа в кабинета "Петков" Даниел Лорер.

Група разгневени българи атакуваха вербално депутата от коалицията "Продължаваме промяната" - "Демократична България", съобщи ПИК.

Това се е случило в кафене, което се намира на метри от входа на Партийния дом, където от миналата есен се помещава Народното събрание.

Екшънът между Лорер и протестърите се излъчваше на живо и в социалните мрежи през телефоните на някои от тях.

За да въдворят ред се наложи да се намеси полиция. С тяхна помощ Лорер се измъкна от кафенето и успя да се придвижи до парламента, и така да се спаси от хорския гняв.

Група привърженици на партия „Възраждане“ обградили депутата и започнили да го обиждат и да му крещят „лъжец“, пише Новини.бг. 

Не е ясно какво е провокирало агресията от страна на симпатизантите на националистическата формация, но благодарение на бързата намеса на органите на реда до по-сериозен инцидент не се стигнало.

По-рано през деня „Възраждане“ организира протест пред посолството на САЩ, с искане да бъдат приети за разговор роднините на Милан Димитров, който е заплашен от 80 години затвор отвъд океана по обвинение за износ на електронни схеми към Русия

Епицентър 

7 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Всеки цървул иска да стане трандафор.

Коментирай

BLIMAN

преди 2 месеца

Заслужава да му с отрежат "топките" и да се пратят на Нетаняхо..!

Коментирай

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 2 месеца

Не са го били?Колко жалко!Това щеше да бъде едно добро начало.

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

Прекалено бързо са се задействали полицаите... Според Уикипедия, Нора Ананиева (лека ѝ пръст!) има ЕДНА ДЪЩЕРЯ... Предполагам, че майката Настапирова надали се гордее с изцепките на чадото си, но Нора Ананиева няма нищо общо с Настапир...

Коментирай

Искат да го любят!

преди 2 месеца

Дали се му е свил анала? Дали от кеф или от страх?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.