РАЗКАРАХА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА КАТО ДЕПУТАТ, ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА И С АРЕСТУВАНИЯ САЛИ ТАБАКОВ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/razkaraha-filiz-hyusmenova-kato-deputat-zaradi-blizostta-i-s-arestuvaniya-sali-tabakov/136740 SvobodnoSlovo.eu
РАЗКАРАХА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА КАТО ДЕПУТАТ, ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА И С АРЕСТУВАНИЯ САЛИ ТАБАКОВ!

Два дни, след като бруталната корупционна схема на Сали Табаков с параван ДПС депутатката Филиз Хюсменова видя бял свят, тя подаде оставка като депутат.

 

Филиз Хюсменова стана водач на варненската листа, благодарение на Сали Табаков, който е разследван от КПК, вече е с мярка за неотклонение задържане под стража, с повдигнати две обвинения за пране на пари, и с намерени в дома му в тайна стая 1 000 000 евро!

„Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето ниво. Резултатите не са това, което ни се искаше и очаквахме, въпреки че работихме здраво в екип, с вяра за промяна и заедност.“, пише Хюсменова и „поемам цялата отговорност за резултатите във Варна“.

 

Ашколсун! Сети се мара да се побара.

 

Добре, че арестуваха нейния човек Сали Табаков с 1 000 000 евро скрити, с 20 000 незаконни патрони, че да се сети, че резултатите във Варна били печални и … поемала отговорност.

 

Филиз Хюсменова просто премълчава, че И ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТ ЕЛЕГАНТНО ДА СЕ РАЗКАРА, а не сама „внезапно“ да се сети да поеме отговорност за изборните резултати във Варна.

 

Айде, бакалъм.

 

Всекиму своето.

Източник: afera.bg

4 Коментара

Съгласен

3 months before

“Тази, освен да кисне като депутатка по парламентите, нищо друго не може да прави”. Абсолютно вярно! Но, за съжаление, само една от многото такива, на които им пълним гушите. Сега няма ли да ѝ осигурят охрана, да ѝ зачислят кола за заслугите ѝ към българския и европейския народ?

Коментирай

Милчо

3 months before

Не е киснела,а си е работила здраво...Лошото е,че и това ще си замине тихи и кротко.Много ми е интересно,милионът евро дали е описан,прибран на сигурно място.Кой ще следи как върви разследването,или като на Ветко и Карнобатския бос просто ще му приберат пароците,ще полежи малко,да му дойде акъла....и така.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.