Разправиите между ПП и ГЕРБ са от естество на досадни на всички семейни скандали с побоища и публични обиди между съпрузите, както и изнесен на улицата цирк

https://svobodnoslovo.eu/politika/razpraviite-mezhdu-pp-i-gerb-sa-ot-estestvo-na-dosadni-na-vsichki-semeyni-skandali-s-poboishta-i-publichni-obidi-mezhdu-sapruzite-kakto-i-iznesen-na-ulicata-cirk/127967 SvobodnoSlovo.eu
Разправиите между ПП и ГЕРБ са от естество на досадни на всички семейни скандали с побоища и публични обиди между съпрузите, както и изнесен на улицата цирк

Разправиите между ПП и ГЕРБ са от естество на досадни на всички семейни скандали с побоища и публични обиди между съпрузите, както и изнесен на улицата цирк. Някак си ме карат да се чувствам неудобно от тяхното ниво.

То е ясно, че в НЕсемейството на евроатлантическата гнус единият е булката, ясно е, че в НЕсемейството си има извращения, бой и кавги, ясно е, че НЕсемейството е ялово и дори коте не могат да гледат заедно, но най-голямата досада е, че къщата им е мръсна, крадат всичко от съседи и познати, каквото не могат да окрадат, го унищожават, занимават всичките със скандалите си и общо взето, толкова са опротивели на всички, че обществото жадува за развод и заточение в различни посоки на НЕсемейството.

 

Проблемът е, че политическата клика в България е от такова естество, че каквито и избори да се проведат в момента, картинката няма да стане много по-хубава и приятна за нас. Което и показва, че псевдодемокрацията, в която живеем, вече е изчерпала полезният си капацитет и действие и е време на нейно място да дойде нещо смислено, с което да може да се управлява ефективно държавата в полза на народа.

А иначе - всички на територията се занимават със скандалите на НЕсемейството, с това кой какво бил казал и направил, кой с кого бил спал или не спал, кой кого как бил нарекъл. А истински важните неща като пожарът около къщата, явно не интересува никого.

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Бля, бля

6 months before

Не сме имали такива нищожества за депудати и правителство! Срам за българите?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.