Разследване в MEDIAMALL! Топлата връзка между кмета Васил Терзиев и Деян Николов от ПП „Възраждане“

https://svobodnoslovo.eu/politika/razsledvane-v-mediamall-toplata-vrazka-mezhdu-kmeta-vasil-terziev-i-deyan-nikolov-ot-pp-vazrazhdane/120915 SvobodnoSlovo.eu
Разследване в MEDIAMALL! Топлата връзка между кмета Васил Терзиев и Деян Николов от ПП „Възраждане“

Публично известен факт е, че кмета на столицата Васил Терзиев и доскорошния депутат от ПП „Възраждане“ Деян Николов идват от Ай Ти сектора. Преди броени дни Костадин Костадинов публично обяви, че Деян Николов ще напусне депутатското си място и ще стане общински съветник в Столичния общински съвет, за да имало „Възраждане“ силна група.

Мнозина биха си помислили, че това е някакво понижение за Деян Николов, но жестоко грешат. В края на месец август медиите гръмнаха с новината, че фирми приближени до ППДБ и Васил Терзиев са сред спечелилите милиони от Плана за възстановяване и устойчивост по линия на Министерството на иновациите и растежа. Странно, но в същите тези медии се премълча факта, че в една от тези фирми е акционер и депутата по това време от ПП „Възраждане“ Деян Николов.

Коя е фирмата в която е акционер Деян Николов?

"Трансметрикс" АД - София е фирмата с одобрен проект "Демонстрация за подобряване на прогнозите за инфраструктурен капацитет в транспортния сектор" за сумата от 3 341 841 лв. Капиталът на дружеството е в размер на 260 833 лева и е разпределен в два класа поименни налични акции по 1 лев всяка: Клас А, в който са издадени 109 565 поименни акции; Клас Б, в който са издадени 151 177 привилегировани акции. 500 акции от Клас А е декларирал, че притежава в „Трансметрикс“ АД и Деян Николов, който вече е общински съветник в Столичния общински съвет.

Акционер в „Трансметрикс“ АД е и ЛОНЧХЪБ ФОНД КООПЕРАТИВ У. А. от Нидерландия.

Топла връзка с ЛОНЧХЪБ ФОНД КООПЕРАТИВ У. А. от Нидерландия има и Васил Терзиев, който вече е избран за кмет. Тази връзка е реализирана през акционерното дружество „КОХЕРЕНТ ЛАБС“, където Васил Терзиев и ЛОНЧХЪБ ФОНД КООПЕРАТИВ У. А. притежават акции.

Сега Деян Николов според запознати ще играе много важна роля за осигуряване на мнозинство в Столичния общински съвет, което да осигури спокойно управление на Васил Терзиев. Допирните точки вече са ясни, а предстои да разберем и кои са общите интереси, които ще бъдат гарантирани от бюджета на София.

https://mediamall.info/

19 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Полша и Унгария предявиха претенции към Украйна... Британският премиер Риши Сунак уволни спорния министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман.... След края на първия рунд, боксьор пита: - Тренер, как е? Треньорът: - Добре е. Ако вторият рунд го убиеш от бой, ще сте наравно.

Коментирай

Ха-ха

преди 5 месеца

Не се умориха да плетат интриги. Прегледах факсимилетата и никъде не видях името на Деян Николов. Ама ние да кажем, че сестра ти е к*рва, пък ти после доказвай, че нямаш сестра. Освен това е ясно кой командори Медиямол. Това е варненската пияница, или пиявица - все едно - Веселина Томова. Тя отдавна има зъб на Костадинов и всячески се старае да насъсква хората против Възраждане. За мен едно е ясно, щом всички се обединяват срещу една партия, значи тя е уникална и пречи на останалите да си разиграват коня. Затова дайте да я унищожим. Ще има проглеждане, но когато ножът е опрял до костта. Засега се забавлявайте на нескопосаните напъни за омаскаряване на Възраждане.

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

Ето кои са кандидатите: Борис Бонев - ПП-ДБ (Спаси София) Диана Тонова - БСП Красимир Гълъбов - "Възраждане" Пламен Данаилов - "Има такъв народ"

Коментирай

Джингиби

преди 5 месеца

Към ХА Ха..Точен коментар..Задачата им е видна - унищожаване на доверието в единствената партия ,която отстоява националните интереси . Омаскаряване и на всички, които я припознават като представител на техния, български глас. Всички ние сме наричани дебили, тъпанари , това какво е ? Не ли дискриминация и потъпкване на гражданска позиция ? А всички , които я омаскаряват се самоопределиха като ,,20те% умни и будни( по Христов) , ха ха ха..

Коментирай

Джингиби

преди 5 месеца

Тя , Томова ,се беше самопоредилила и за Райна Княгиня.. , знаменоската на българите. Та на кого точно е знаменоска- то Къро, то Гешев( дето уж казваше от брилянтен източник как ще се прояви като народолюбец, то Алексей Петров ) все известни национални деятели , с които била приближена и били ..,,мъжкари, , Сега пък Доган бил , та Пеевски..и двамата деятели в името на българския национален интерес..Е , как , да хареса Костадинов.. Къде се вписва той в нейните критерии?

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 5 месеца

Джингиби, да Ви припомня слугинажа на ПеПейкин? Следите ли внимателно гласуванията на депутатите от "Възраждане"? Гледате ли под микроскоп действията и бездействията им? Свалят или вдигат кворума, въздържат се или нещо друго, но в крайна сметка винаги се случва каквото кажат от ГЕРБ и ДПС. А ако някой закон или промяна на такъв не е удобен за внасяне от мафията по европейски причини, той се подхвърля на патерицата Възраждане. Като тяхна рожба!

Коментирай

bennow

преди 5 месеца

И СОРОС НАДНИЧА ОТВСЯКЪДЕ Все повече ВЪЗРАЖДАНЕ, създадена от соросоида Врабевски и мутрата Борисов патерица на ГЕРБ показва същността си. Докато накрая останат само освидетелствани дебили да я подкрепят. Съвсем умишлено КК си подбира членове на партията и насочва посланията си към електорат, който не блести с особено критично мислене и въобще мислене. Тук-таме се лъжат и по някои наивници, вярващи, че поредният проект е по-малкото зло. Костя от години е на директен телефонен инструктаж с Банкя.

Коментирай

До bennow

преди 5 месеца

Дали си Бенов или Беновска не е важно. Защо най-сетне не стиковате опорките си.? Костя първо беше патерица на ГЕРБ, цялата минала седмица го наричахте Пепейкин, т.е. патерица на ПП, сега пак се върнахте на ГЕРБ. Чудя се как още пазите равновесие, защото вестибуларния ви апарат е силно увреден от толкова много въртене.)))

Коментирай

Джингиби

преди 5 месеца

Сигурен съм ,че ако имат възможност да управляват, те никога няма да изнудват гражданите на България със задължителна ваксинация. ( дори и да пишете, че някои са го направили- това е свободен избор ) .Те никога не биха изпратили оръжие на Окрайна( биха запазили неутрален статут на България в този конфликт) Те никога не биха ,,изнасилили,, българския гражданин с приемането на еврото в близките години( ясно го посочиха) .Никога не биха закрили въглените, както правят и други държави от ЕС! ...Няма да е лесно ,защото слагаческата досега политика , превърна България в безгласна буква..Но знаейки, че това е пътят за съхраняване на нацията ни , народът ще ги подкрепи.. Свободата не е подарък.Руските го доказват с кръвта си. Свободата е за смелите!

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Срещат се две блондинки. Едната оглежда изпитателно другата и учудено възкликва: - Ама, муцка, много щастлива изглеждаш!!! Какво се е случило? - Как да ти кажа, муцка... Миналия понеделник някой звънна на вратата. Отварям аз, а там стои един готин пич и ме пита "Мъжът ти вкъщи ли е?" Отговарям му аз, че го няма, а той ме взема на ръце, занася ме на спалнята и два часа прави с*кс с мене.... Във вторник, пак звъни някой, отварям - същият пич. Пак ме пита "Мъжът ти вкъщи ли е?" и когато му казвам, че го няма, пак ме взима на ръце, носи ме в спалнята и три часа прави с*кс с мене. Вчера, пак същото... Звъни се, отварям - пак същият пич. "Мъжът ти вкъщи ли е?" "Няма го!". Пак ме взима на ръце, пак ме носи в спалнята и прави четири часа с*кс с мене... - Муцка, ама това е върха... - Абе, върха е, обаче оттогава ме мъчи един въпрос... - Какъв, бе? - К’во толкова иска тоя от мъжа ми...

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

тъп виц,като всичките ви. и вицовете са ни плитки,каквото е колективното мислене. но и с този виц се повтаряте,както глупакът винаги е един и същт. нищо лично. каквито ни са форумите:такава е и бг (имам впечатление от западни форуми):чакам да пръднеш. освен да парфюмираш форума,за друго те няма (казах)

Коментирай

хамалин

преди 5 месеца

тъп виц,като всичките ви. и вицовете са ни плитки,каквото е колективното мислене. но и с този виц се повтаряте,както глупакът винаги е един и същт. нищо лично. каквито ни са форумите:такава е и бг (имам впечатление от западни форуми):чакам да пръднеш. освен да парфюмираш форума,за друго те няма (казах)

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Ами то и хамалите ни тъпи, ама кво да прайм... това имаме, това предлагаме...

Коментирай

chess

преди 5 месеца

Колкото и да ми го хвалите Костадинов, единствено поради неговото (без)действие София си има пепейски ДС-кмет като мед. Но... вие си знаете защо го обичате.

Коментирай

Т. Казанджиев

преди 5 месеца

Коцето е надушило далаверата и се готви тихичко да цоца от обилния софийски терен.

Коментирай

И.М.

преди 5 месеца

Абе не се уморихте да търсите под вола теле! Къде пише, че Деян е акционер в Трансметрикс?? А дори и да е - какво от това?? Аз като работя в американска фирма, мога ли да следя и да казвам на CEO-то какво да прави?

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

До къде я докарахме!В едно сайтче има нещо такова-"Компенсация за пенсионерите".И що да видиш-гадни негър и негърка се радват като олигофрени на компенсациите си.Това ли са българските пенсионери-гадни негри,които се радват на жалките подаяния от още по-жалките ни правителство и парламент?

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Тук някъде стана дума за онази,която щеше байрак,ушит от нея да развява,МЕЧ някакъв да размахва.Да не би да става дума за Гювенди Ханъм,която очаква рязаните карабини и реве-"Къде си Джани,ела да ме оправиш,както ти си знаеш"!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

Ум не ми го побира-как един,безспорно умен,талантлив и интелигентен човек като Васил Петев се е хванал с пропадналата пасмина на Гювенди Ханъм и пишман журналягата,някой си Байряктаров!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.