Референдумът бил на Възраждане. Лична партийна собственост. Може би с ТМ "Костя Копейкин"

https://svobodnoslovo.eu/politika/referendumat-bil-na-vazrazhdane-lichna-partiyna-sobstvenost-mozhe-bi-s-tm-kostya-kopeykin/27018 SvobodnoSlovo.eu
Референдумът бил на Възраждане. Лична партийна собственост. Може би с ТМ "Костя Копейкин"

Референдумът бил на Възраждане. Лична партийна собственост. Може би с ТМ "Костя Копейкин". Аз си мислех, че това е български референдум, за всички българи. А то се оказа тяхна собственост.....На всеки интелигентен човек му става ясно, че използват това общобългарско дело, за да извличат партийни ползи и да си водят предизборната кампания. Поредната партийна гнусотия. Как не разбраха, че има неща, които са над партийката им!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Иванов

1 year before

Спирам да те чета Еленке. Държавата ни се срина само от такава персонална злоба и от роболепие пред силния. Референдум за влизане в еврозоната беше предложен от Възраждане. На разговора на Костадинов с Радев нещата станаха ясни. Радев е в непрекъсната синегрия с Хегемона, всичките партии ни са атлантически, т.е. МОРСКИ. Така че да се говори за собственост е тъпа лудост. Направиха опит отново да го обезличат. Вече много изявени личности одобряват действията на Коцтадинов. Със всяко джавкане срещу партията, която те изхвърли ГУБИШ, необратимо.

Коментирай

Боги

1 year before

Г-жо, с написаното плюете върху себе си, не върху Възраждане. Неистови са опитите да омаловажите ролята на Костадинов, като единственият стожер срещу попълзновенията на соросоидната измет. Именно такива предатели като Вас показват, че пътят на Възраждане е правият. И да, идеята за референдум е на Възраждане, колкото и да се насилвате да я промените.

Коментирай

Kaтя

1 year before

Има информация и видео как хора ,които от името на Костадин Костадинов са събрали 200 000 подписи за референдум против приемане на еврото и ги предават пред парламента на К.Костадинов и той обещава,че ще ги внесе в народното събрание ,а папките изчезват и няма помен от папките с подписите хората ,които ги предават на К.Костадинов лично го показаха и се ядосваха,че са излъгани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.