Рена Стефанова от ПП наглее: Не ме е срам! Няма да си подам оставката!

https://svobodnoslovo.eu/politika/rena-stefanova-ot-pp-naglee-ne-me-e-sram-nyama-da-si-podam-ostavkata/138455 SvobodnoSlovo.eu
Рена Стефанова от ПП наглее: Не ме е срам! Няма да си подам оставката!

Не ме е срам! Няма да си подам оставката! Това заяви общинският съветник от „Продължаваме промяната“ и бивш депутат Рена Стефанова преди старта на днешното заседание на местния парламент в Русе. Както АНОНС разкри, срещу Стефанова Народното събрание заведе дело за необосновано обогатяване. На по-късен етап стана ясно, че тя не е платила наема и сметките на ведомственото си жилище.

Припомняме, че Стефанова се обърна към русенския съд с молба делото да се води при закрити врата заради присъствието на АНОНС. Днес бившата депутатка помоли и председателя на Общинския съвет Христо Белоев да отстрани АНОНС, тъй като сме я притеснявали с неудобни въпроси. Стигна се и до намесата на общинска полиция.

Стефанова твърди, че си е платила наема, но не уточни точно кога.

Припомняме, че Рена Стефанова вече е осъдена веднъж. Като действащ депутат през 2022 година Стефанова бе осъдена на три месеца „условно“ с три години изпитателен срок, след като се призна за виновна и сключи споразумение със Софийска градска прокуратура за пътен инцидент, при който е пострадала пешеходка. Тогава Рена Стефанова бе наказана и с „лишаване от право да управлява моторно превозно средство” за срок от 3 месеца.

Пътният инцидент става в деня на откриването на 47-ия парламент – 13 декември. Стефанова прави ляв завой по ул. „Одрин“, на кръстовището с бул. „Тодор Александров“, нарушавайки правилата за движение по пътищата, блъска пешеходка. На пострадалата й е причинена средна телесна повреда.

https://anons.bg/

3 Коментара

Шарлатанинът на шарлатаните мунчо - кауньчо фигуранта рублен крадев.в

1 month before

Щом е от пп-тата значи е уруспия , мастия,курва и проститутка като лена фалшификаторката.

Коментирай

Грозна и нагла

1 month before

като всички Пе Пейци.

Коментирай

Реалист

1 month before

Този вампир не беше ли човек на онзи с куриерските услуги, дето стана министър на пощите при несретниците от ПП, пък после си купил яхта за няколко милки, дето му се скапала бързо?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.