РОБЪРТ РЕДФОРД ДОРИ НЕ Е ЦИТИРАЛ ГЕНЕРАЛИСИМУС МАРКОВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/robart-redford-dori-ne-e-citiral-generalisimus-markov/134231 SvobodnoSlovo.eu
РОБЪРТ РЕДФОРД ДОРИ НЕ Е ЦИТИРАЛ ГЕНЕРАЛИСИМУС МАРКОВ

Най-после знам, откъде Робърт Редфорд е откраднал тази мисъл за „Последната крепост“, че дори не е и цитирал генералисимус Марков.

Срамувам се, че съм гледал този просташки и изключително слаб филм.

Мартин Иванов

Бележка на АФЕРА: ПОДполковникът, който лъже нагло, че е полковник, сам се прожектира непрекъснато в собствен нарцистичен филм и на фона на финансовата пирамида на авера си Ивелин Михайлов, включена в постната продукция, го играе хем „руски шпион“, хем „американски шпион“. Диагноза.

https://afera.bg/

5 Коментара

Майор Майоров

2 months before

Марков е един луксозен лакей,с лачени обувки и пищов отзад,в колана,защото така е гледал,че ги носят по филмите.Няма от къде да получава секретна информация,особено след като е пенсионер.Само лакардии и фишеци.....

Коментирай

Въшльо

2 months before

Лошото е, че Въшльото хем е откраднал част от диалога във филма, хем така го е изменил, че освен пълната загуба на оригиналния смисъл, се е получила и една абсолютна диария. Малоумник-фантазьор, на който някакви шарани му пляскат с перки в полулегалния канал на Карборански в тубата. Забавен шут, но е време да го ошамарят.

Коментирай

Този е брат на...

2 months before

Писанията му не ви ли напомнят на словесните диарии на Киро Простото?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.