Росен Желязков сърдит на Бойко

Дори не отговаря на обажданията на председателя на ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/rosen-zhelyazkov-sardit-na-boyko/138065 SvobodnoSlovo.eu
Росен Желязков сърдит на Бойко

Дори не отговаря на обажданията на председателя на ГЕРБ

Експредседателят на парламента Росен Желязков, е поредният разочарован от Бойко Борисов. Макар че бе избран за евродепутат от ГЕРБ, той се отказа от мястото си в Брюксел, за да бъде предложен за министър-председател на България.

 

Той никак не искал да се отказва от сладката си позиция, която върви с тлъста заплата от десетки хиляди евро, но Бойко Борисов му гарантирал, че правителство 100% ще има и той ще е премиер. Това разбира се доста съблазнило суетния Желязков и той склонил да се сбогува с Брюксел, разкриват негови колеги.

„След като се оказа, че правителството не мина заради вътрешното разцепление в ДПС, той направо не е на себе си. Ядосва се, че е бил изигран и е много сърдит“, разкриват гербаджии. Дори не било ясно дали ще се съгласи отново да е в листите на ГЕРБ като депутат на поредните предсрочни избори, които се очертават в първата седмица от октомври. Желязков бил толкоз ядосан, че дори не отговарял на позвъняванията на Борисов. Интриганти от ГЕРБ разкриват, че е получил обаждане от Мария Габриел, която му казала в прав текст: „Хайде, честито! Ти си поредният изигран!“.

Източник: Уикенд 

3 Коментара

Посетител

1 month before

Хм! Не бих се учудил...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.