С ДЪРЖАВНА ПАРА КАТО ФИНАНСОВ МИНИСТЪР АСЕН ВАСИЛЕВ ОБИКАЛЯ СВЕТА С… ЖЕНАТА НА ЛОРЕР

https://svobodnoslovo.eu/politika/s-darzhavna-para-kato-finansov-ministar-asen-vasilev-obikalya-sveta-s-zhenata-na-lorer/131892 SvobodnoSlovo.eu
С ДЪРЖАВНА ПАРА КАТО ФИНАНСОВ МИНИСТЪР АСЕН ВАСИЛЕВ ОБИКАЛЯ СВЕТА С… ЖЕНАТА НА ЛОРЕР

Преди време обещахме на читателите, че ще покажем командировките в чужбина на министрите на Денков. Тази информация бе скрита за обикновените български граждани, но… до днес.

От днес започваме поредица, в която ще разберете на базата на документи, къде са обикаляли министрите.

Започваме с финансовия министър Асен Василев, който би трябвало да следи за всяка стотинка. Оказва се, че г-н Василев е изкарал една не малка част от министерстването си в чужбина. От броя на командировките му в чужбина човек лесно може да си помисли на коя държава служи Василев?

Още по интересно е и коя депутатска жена придружава често Асен Василев в чужбина?

Почти веднага след като е назначен за министър на финансите и вицепремиер Василев заминава за Белгия. Това се случва на 14.06.2023 г., а заедно с Василев в командировка пътува и половинката на Даниел Лорер Виолета. Както сами се досещате дестинацията на Виолета Лорер е същата като на Асен Василев.

Ето и справката за тази командировка.

В следващата справка виждаме, че Асен Василев и Виолета Лорер вече пътуват за Испания, Португалия и Германия. По-късно през октомври те вече с в командировка във Франция.

Разбира се, че съвместните им командировки не спират във Франция, а продължават към Мароко и Гърция, което е видно от справката.

Не си мислете, че съвместните командировки на министър Асен Василев и Виолета Лорер приключват в Гърция?

Следващата справка сочи, че Василев и г-жа Лорер отново са в Белгия. Това се случва през месец ноември 2023 г.

Веднага след настъпването на Новата 2024 г. Асен Василев и Виолета Лорер отново са в командировка в Гърция.

Приказката с командировките в чужбина на Асен Василев и Виолета Лорер приключва с дълга командировка в САЩ през месец февруари 2024 г.

Очаквайте скандалните командировки на акад. Николай Денков и унизителните послания на чуждите лидери, които е приемал.

afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.