Само лихвите от 5% на тегленият от Асенката нов заем ще са 230 млн. лв. на година

https://svobodnoslovo.eu/politika/samo-lihvite-ot-5-na-tegleniyat-ot-asenkata-nov-zaem-shte-sa-230-mln-lv-na-godina/120556 SvobodnoSlovo.eu
Само лихвите от 5% на тегленият от Асенката нов заем ще са 230 млн. лв. на година

Само лихвите от 5% на тегленият от Асенката нов заем ще са 230 млн. лв. на година.

Това са 500-600 лв. на година от всеки джоб на пълнолетен българин. Само за лихви. Това значи, че с поне толкова ще ви скочи данъчната тежест.

Догодина иска да тегли още повече! Скоро ще работим само за плащане на лихвите по заемите на Асенката!

И не, тия 600 лв. не са част от другите дет ще ни вземат като поне двойно увеличение на данък сгради и такса смет. А има и още.

#оставкабездипломник!

Даниел Божилов

7 Коментара

Али Баба

11 months before

Затова няма да има коледни добавки на пенсионерите. Но намират пари за увеличаване на техните заплати, на МВР, на данъчните и митниците... Те щото там само на заплати разчитат, милите!

Коментирай

Анита

11 months before

Сменете, моля, тази снимка с "муцката"! Сигурно имате и по-подходящи.

Коментирай

Събуди се

11 months before

Само така, лельо Асено! Тая биомаса да плаща! Догодина изтегли още няколко трилиона- що се занимаваш с некви милиардчета! Докато не им начукаш яко канчетата- ще си дремят. Вземи им и жилищата, колите, земите, въздуха и водите! Да погладуват- нали са “духовно извисени” и не се интересуват от политика. Докат берат гъби.

Коментирай

Борис

11 months before

"Сменете, моля, тази снимка с "муцката"! Сигурно имате и по-подходящи." Че що да я сменят?Много е подходяща-в очакване на спецовия...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.