Само в “Свободно слово”! БЕЗ ЦЕНЗУРА! Ексклузивно интервю с полк. Николай Марков от “Величие” в първия ден на 50-ия парламент! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/samo-v-svobodno-slovo-bez-cenzura-ekskluzivno-intervyu-s-polk-nikolay-markov-ot-velichie-v-parviya-den-na-50-iya-parlament-video/136300 SvobodnoSlovo.eu
Само в “Свободно слово”! БЕЗ ЦЕНЗУРА! Ексклузивно интервю с полк. Николай Марков от “Величие” в първия ден на 50-ия парламент! (ВИДЕО)

В първия пленарен ден на 50-ия парламент ви срещаме с полковник Николай Марков! Той даде ексклузивно интервю за медията ни, в което обсъдихме най-любопитните подробности около партия “Величие”, която успя да прескочи 4%-ната бариера  за влизане в Народното събрание.

 

Ето и част от него:

 

-На какво се дължи според Вас изненадващата подкрепа за “Величие”? Нито една социологическа агенция не ви отчете…

Как си обяснявате и отношението на големите медии?

 

-Ние сме единствената политическа партия, която отиде в 50 града, напълни залите с непартиен апарат. Снимахме и публикувахме всичко в мрежата. Посетихме 3 държави… Имаше социологически агенции, на които им беше наредено да ни скрият, за да можем да не получим още по-голяма подкрепа! Нямахме участия в големи медии, нямахме билборди. Най-силна е връзката с хората!

-С каква политика смятате да спечелите сърцата на българите и кое е най-важното, което трябва да знаят за вас онези, до които все още не сте достигнали?

 

-За нас основните акценти са 2:

-Вкарване на дневния ред на българските граждани в програмата на парламента. 35 години него го нямаше.

 

-Да осветим начина, по който се управлява държавата. Смятаме, че не се управлява по стандарта на парламентарната република. Има механизми, които трябва да изясним на всички граждани и те сами да преценят при такъв тип управление могат ли да очакват положителни резултати…

С тези точки спечелихме доверието на много хора, повече - отколкото ни бяха признати! Но ние и затова не се сърдим…

Гледаме с усмивка на нещата и с увереност в това, което правим!

 

Цялото ексклузивно интервю с полковник Николай Марков за “Свободно слово”, можете да видите в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

Източник: svobodnoslovo.eu

19 Коментара

ПП "Палячо" ...

1 week before

Тоя нито е лидер на партия, нито е депутат ... В качеството си на какъв точно ръси глупости ... ???

Коментирай

Красен

1 week before

Ив. Мих. и Ник. Марк. са шушумиги и галфони! Бахги и величията!

Коментирай

К. Боев

1 week before

Дайте на глупака власт и му гледайте сеира!

Коментирай

Майна

1 week before

Специален поздрав за всички поверили гласа си на подполковника, ха ха ха..... https://youtube.com/shorts/Eq2Gaxny25I?si=D8KeFaITQ7NQfC1j

Коментирай

Ххахахха

1 week before

Не съм му фен на този, даже не знаех , че има партия. Обаче като гледам как го нападнаха всички продажни медии и държавни служби , а и като гледам има ангажирани и платени тролеи, започнаха да ми стават интересни с какво подплашиха толкова управляващите задници.

Коментирай

До Ххахахха ...

1 week before

Подплашиха с това, че дебелото прасе още утре ще гласува за ГЕРБ ... Той затова и беше вкаран ... Може и някоя провокация неговите хора от Историческия Зоопарк да направят, за да цъфнем с военно положение ...

Коментирай

Пухльо никога не е казвал, че няма да подкрепи ГЕРБ ...

1 week before

Само увърта, шикалкави и иска Лична Среща ... За какво я иска тая Лична Среща, освен да договори Комисионната ... ???

Коментирай

Марин Стоев

1 week before

"Вече никой не може да си купи къща. Американската мечта е мъртва. Лихвените проценти са скочили", каза Тръмп пред тълпа, събрала се на брега на езерото Мичиган. ... Американската мечта не е мъртва, защото никога не се е раждала! Тя е илюзия, глупава надежда за балъци, които искат да забогатеят!

Коментирай

Майна

1 week before

Да... Отворих видео , от снощи- Киро Брейка и Ивелин Михайлов. Аз наистина нямам думи.. Започва със малко момиченце, което стреля с лък, яздейки.... ????? За какво говорим.. Появява се едно Величие- Киро Брейка с черен потник, кръстосал ръце пред гърдите си и започва да говори за великото си минало в спомени- ,,имаше сборове по селата..., влизаш в къщите на хората, влизаш , сядаш на масата, ядеш, пиеш... ,, ???? Това е... Ядеш и пиеш.. Чакам Левито- да видим и неговата КОНЦЕПЦИЯ.... Сбрани кви да е, от къде да е... Наистина хора с една мозъчна клетка лесно тръгват след кой да е.. Срам, срам...

Коментирай

,,Сбирщайн,,

1 week before

Елитна партия,- Една ,,фуражка,, която е ,,дисциплинарно уволнена,, изкарваща прехраната си в НБУ ;една ,,пирамида,, , фитнес треньор, Левито- певци ; една ,,политически коректна,,( опознала всички партии през ,,работната си кариера,,) , все ..,,трудови хора,,..,

Коментирай

Майна

1 week before

Аз не мога да се ,,припозная,, в тази...,,партия,, Имам уважение към себе си , защото ,,овесените кръстове,, на вратовете на Величията ( от последният месец,, е ..ЗЛОУПОТРЕБА. И не само...

Коментирай

Малиии

1 week before

Шо не земе тоя образ да оточни путковник ли е ели подпутковник.

Коментирай

изи

1 week before

Да ви Сите по нагоре в ГЗЪ !

Коментирай

Чичо

1 week before

Алоооу, троловете, научете се поне да пишете правилно! Баси илитератите - това последното го има в тълковния речник, ако изобщо сте виждали речник!!!

Коментирай

Глас от народо

6 days before

Братя ,не се джавкайте. Полковник_Полковник е новий спасител на татковината. Он ,че ни извади от ЕС и НАТОТО. Заедно с д-р Костя много ,че напреднат. Д-р Костя обеща да запази българското лев.Че го върже за рублата и сите ,че станеме милионере . Да живеят Полковник_Полковник и д-р Костя спасителите.

Коментирай

Ххахахха

6 days before

Тролей до тролея , мила моя майно льо.

Коментирай

@Глас от народо

6 days before

Каквото ида драскаш винаги споменаваш индиректно Костадинов и Възраждане! Явно е че мисловния ти процес и съзнание застиват при всяка асосиация с Костадинов и Възраждане! Браво Възраждане ! Все така да сте....до пълното психическо анихилиране на жалките нищожества задавени и самоизядени от безсилна злоба.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.