САМО в “Свободно слово”! ИРОНИЯ! Петков иска върховенство на закона, а хората му-забъркани в ОПГ-та и схеми! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/samo-v-svobodno-slovo-ironiya-petkov-iska-varhovenstvo-na-zakona-a-horata-mu-zabarkani-v-opg-ta-i-shemi-ekskluzivno-video/132670 SvobodnoSlovo.eu
САМО в “Свободно слово”! ИРОНИЯ! Петков иска върховенство на закона, а хората му-забъркани в ОПГ-та и схеми! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Депутати и видни функционери на “Продължаваме промяната” избягаха от въпросите на “Свободно слово”

 

“България ще бъде законова държава, институционална държава и никой няма да е над закона…”. Това заяви, превъзбудено пред събралите се в парламента журналисти, съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

 

След като журналистът на “Свободно слово” Анелия Дулева запита редно ли е именно те да говорят за върховенство на закона, след като не един и двама депутати на ПП-ДБ се оказаха замесени в ОПГ-та за контрабандата и пране на пари, Петков в типично негов стил… забърза крачка към забранената за медии зона.

 

Дулева също така попита и доскорошния финансов министър Асен Василев има ли развитие по гореспоменатите разследвания, както и дал ли е вече своите показания за скандала с агенция Митници”?

 

“-Не съм!”, отговори Василев, като най-изненадващо заяви, че още не бил викан на разпит.

 

Припомняме, че малко по-рано от прокуратурата потвърдиха, че Асен Василев и Бойко Рашков ще бъдат привикани за обяснения заради печално известното ОПГ, за което обвинение вече бе повдигнато на доскорошния главен секретар на МВР Живко Коцев.

 

Повече по темата, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

1 Коментара

"Утром деньги — вечером стулья".

преди 1 седмица

Запомнете това същество Вяра Тодева! Съществото Вяра Тодева (телефонният ѝ номер е 0888 87 23 23) вече не е областна управителка на София. Позвънете ѝ и я попитайте лично!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.