Самопровъзгласилият се за председател на столичния общински съвет Борис Бонев избяга от въпросите на MEDIAMALL (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/samoprovazglasiliyat-se-za-predsedatel-na-stolichniya-obshtinski-savet-boris-bonev-izbyaga-ot-vaprosite-na-mediamall-video/119865 SvobodnoSlovo.eu
Самопровъзгласилият се за председател на столичния общински съвет Борис Бонев избяга от въпросите на MEDIAMALL (ВИДЕО)

Самопровъзгласилият се за председател на столичния общински съвет Борис Бонев бе засечен от екип на MEDIAMALL на бул. “Дондуков” пред сградата на парламента.

При направен опит да му бъдат зададени няколко въпроса Бонев с бърза крачка се измъкна с оправданието, че имал среща. 

Интересно как същият ще гарантира открито управление на столичани след като избяга дори от въпросите на медиите.

Какво точно се случи, гледайте във видеото:

https://otupor.com/

4 Коментара

какво искате ОТ....

преди 6 месеца

ЕДИН НЕЧИСТОПЛЪТЕН и аМОРАЛЕН ИНДИВИт,КОЙТО Е ЯВНО и ГРЕШКА на ПРИРОДАТА!!!!ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ,за КОЕТО НЕ МУ ЗАВИЖДАМ!!!!те са ОБРЕЧЕНИ!!!!!!ПРОПАДНАЛИ ПОмИЯРИ от (ПП) и ДЕБИЛИТЕ от (ДБ)!!!!А ТОЗ БИЛ спаси софия(СС),то да има нЕкой НЕГО ДА ГО "СПАСИ",така че ДА ИЗЧЕЗНЕ ЗАВИНАГИ ОТ "ПОЛИТиКАТА"!!!!ПРОДАЖНИК и НАГАЖДАЧ "та ДРЪНКА"!!!!!

Коментирай

Сенека

преди 6 месеца

Кво стана със Сикимян поми?. Ей, педеразите в София станаха много. Гей столица стана.

Коментирай

Цанов

преди 6 месеца

България се превръща в педалска държава. Това не е присъщо на Източно православната ни ценностна система. Тия сбърканите марш от тук......

Коментирай

Свободен българин

преди 6 месеца

Уважаеми привърженици на демократичното развитие на българското общество, призовавам всички вас да не допуснете чрез своя вот на балотажа дете, закърмено в своето семейство с идеите на Държавна сигурност да стане кмет на столицата. Защото, каквото и да си говорим и твърдим помежду си, трябва да проумеем истината, че "Вълкът козината си мени, но нрава никога!" и "Крушата не пада по-далеч от дървото, върху което е отрасла!".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.