Санкционираният по “Магнитски” Горанов нямаше нищо общо с ГЕРБ, но…

https://svobodnoslovo.eu/politika/sankcioniraniyat-po-magnitski-goranov-nyamashe-nishto-obshto-s-gerb-no/112695 SvobodnoSlovo.eu
Санкционираният по “Магнитски” Горанов нямаше нищо общо с ГЕРБ, но…

Въпреки че санкционираният по закона ”Магнитски” бивш финансов министър на ГЕРБ не е член на партията и самият Бойко Борисов се разграничи от него, тази сутрин Владислав Горанов дълго и напоително говори за бюджета от името на партията.

Бившият финансов министър на ГЕРБ, който няма нищо общо с партията, така и не се разграничи нито от Борисов, нито от формацията. А имаше няколко възможности за това - журналистката Ванина Недкова попита дали ГЕРБ ще подкрепят проектобюджета в пленарна зала, както и дали ще искат промени между двете четения. Горанов обаче продължи да говори, което създаде впечатление, че изразява позицията на цялата партия. 


“Партиите в управляващото мнозинство по отношение на бюджета са без възможност за особена маневра. Бюджетът е съставен на границата на възможния дефицит”, посочи Горанов. 


“Сегашният бюджет е направен така, че много трудно може да бъде променен. Партиите, които подкрепят правителството, нямат избор да не подкрепят този бюджет", допълни той. 


"Все още управлението е неубедително от гледна точна, че основния дебат е свързан с технологията на управлението, а не какво да се случва в държавата следващите месеци. Рано е да се видят отчетливи признаци на управлението“, заяви бившият финансов министър на ГЕРБ. 


По думите му партньорите все още се опознават. 

https://frognews.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.