САРАФОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗАРАДИ МОЩНАТА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ТЪПОТАТА! МНОГО Е СТРАШНО ДА СИ МИСЛИШ НЕЩО, ДОКАТО ДРУГИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТИ СИ ГО МИСЛИШ ТОВА НЕЩО, ЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ

https://svobodnoslovo.eu/politika/sarafov-da-se-samosezira-zaradi-moshtnata-propaganda-v-polza-na-tapotata-mnogo-e-strashno-da-si-mislish-neshto-dokato-drugite-prez-cyaloto-vreme-si-mislyat-che-ti-si-go-mislish-tova-neshto-shtoto-ne/143878 SvobodnoSlovo.eu
САРАФОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗАРАДИ МОЩНАТА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ТЪПОТАТА! МНОГО Е СТРАШНО ДА СИ МИСЛИШ НЕЩО, ДОКАТО ДРУГИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТИ СИ ГО МИСЛИШ ТОВА НЕЩО, ЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ

Прочетох, че Лена Бориславова и Явор Божанков, били дали на прокурор депутати от ИТН и „Възраждане“, щото онези се били блъскали в парламента и били скубели кабели. За озвучаване. Като че ли някой си мисли, че има нещо за озвучаване в нашия парламент.

Мен, ако питате, НС трябва да бъде прекръстено на „Дом на покойника” и в него въобще не трябва да се говори, а само да се ходи на поклонение. На официални чужди лица като Мицкоски, Армин ван Бюрен, Зеленски, Урсула и други подобни транс-типчета, като всичко задължително трябва да се случва на фона на погребалния марш, изпълнен обаче единствено с гъдулки. За да не губим националната си идентичност, както и за да помним кого точно погребваме в крайна сметка.

Но да се върна на темата. Тъй като аз не съм особено добър физиономист и не помня как точно изглеждаха лицата Бориславова и Божанков, ме е малко страх да изразя някаква крайна позиция. Ако обаче става дума за една дребна госпожа с папийонката от провинцията и един висок господин с мустаците и шапка Cambridge, Massachusetts, то тогава мисля, че имам някакво мнение. Просто искам да съм убеден, че говоря за правилните хора.

Единият, ако не се лъжа, участваше в „Острова на 100 парапетата”, а дребната госпожа – в „Игри вулвата” в Горна Оряховица, доколкото помня. Помня май още, че и двамата люпеха чар като кожни гъбички в сух сезон. Ако за тях говорим, то, да – за тях действително имам мнение. А то е просто, щото темата не е сложна.

Мнението ми е, че всички ние трябва да ги дадем тези двамата на прокурор. Най-малкото, защото си позволяват да си мислят, че имат нещо общо с нормалния българин, както и за това, че въобще са допуснали, че имат някакъв капацитет да са от полза на някого от нас. То това си е обидно отвсякъде! Божанков да ми помогне на мен?! Абе, аре бегай оттука, бе, моля ти се!

Нещо повече. Според мен горното деяние си е чисто престъпление. За прокурор си е отвсякъде! Защото за мен арогантността на тези две лица, тяхната безмерна наглост и абсурдна убеденост, че са нещо по-различно от едни най-обикновени и прозаични кариеристи, които с идиотията си на абстинентни чуждопоклонници носят единствено и само щети на България, е крайно опасна за нас.

Абе, много е страшно да си мислиш нещо, докато другите през цялото време си мислят, че ти си го мислиш това нещо, щото не можеш да мислиш.

Или с две думи искам отново просто да кажа, че е крайно време Сарафов да се самосезира! Защото не тероризмът е най-страшен, уважаеми г-н Сарафов, а гъстата мрежа от официализирана тъпота.

Васил Петев

www.mediamall.info

2 Коментара

Гост

14 hours before

Елементарни глупаци с напомпано самочувствие влязоха във властта и трудно ще е изгонването им. Най-лошото е, че не го осъзнават.

Коментирай

Ася

2 hours before

Както винаги, чудесен коментар на В. Петев

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.