Сбогом, ПП-ДБ: Край на сглобките!

https://svobodnoslovo.eu/politika/sbogom-pp-db-kray-na-sglobkite-3/133287 SvobodnoSlovo.eu
Сбогом, ПП-ДБ: Край на сглобките!

ГЕРБ-СДС предприе всички възможни мерки, за да осигури стабилно правителство, което да ръководи България по пътя на важните реформи. Въпреки това, експериментите и "сглобките" трябва да приключат.

Това заяви Даниел Митов, лидер на листата на коалицията във Варна, след като тя бе регистрирана в Районната избирателна комисия. Това е лоша новина за коалицията ПП-ДБ, които според Митов се опитали да разклатят стабилността на подалото оставка редовно правителство, а също ги определи и като политически търговци.

Митов добави, че „некоалиционните“ партньори са решили да свалят стабилния кабинет, въпреки компромисите и всякакви „ротации и екзотики“, които ГЕРБ-СДС направили. Той изрази надежда, че българските избиратели ще направят правилния избор на 9 юни и ще позволят формирането на стабилно правителство.

„Трябва да убедим хората да отидат до урните“, коментира Митов. Той изрази увереност, че въпреки известната апатия, избирателната активност ще бъде по-висока от очакваната.

Даниел Митов вярва, че след 9 юни българите няма да получат „още веднъж от същото“. Той добави, че не трябва да се допуска продължаването на експерименти без коалиционно споразумение и ясно разпределение на ролите и отговорностите.

Източник: narod.bg

 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.