СЕДЯТ КИРО И ЛЕЛЯ АСЕНА В ТЕЛЕВИЗОРА. ВТОРА РЪКА ПОМИЯРИ. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/sedyat-kiro-i-lelya-asena-v-televizora-vtora-raka-pomiyari-palna-tragediya/43963 SvobodnoSlovo.eu
СЕДЯТ КИРО И ЛЕЛЯ АСЕНА В ТЕЛЕВИЗОРА. ВТОРА РЪКА ПОМИЯРИ. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ

Седят Киро и леля Асена в телевизора, нахилени, и със селските си погледи ми обясняват, как са ни лъгали през цялото време. Защото, не се заблуждавайте, те съвсем съзнателно са лъгали цялото българско общество и зад гърба на парламента са взимали решения, които не би трябвало да взимат без негово знание.

Та, тея двама насрани гъзове, сега си мислят, че са герои. И че са невинни! Щото били ползвали посредници, а не били изнасяли гориво и оръжие, директно за Украйна.

Нищо ново, бате! Важното е посредници да има!

А един от тях е и самата Корнелия Нинова, която през всичкото това време, знаейки прекрасно, точно какво прави, ни лъжеше и продължава да ни лъже директно в очите. И тая кляфка сега щяла да прави правителство. Вместо да замине за Кривой рог да прави любов.

Аз по-нагли същества от тези тримата в българския политически живот не помня. Дори “Баце – чекмеджето” започва да бледнее. Дори Влади Горанов – захапал пурата на обратно, щото мозъкът му е под наем, а задникът на борсата – започва да изглежда балансиран.

Егати наглите типове!

Така ми се иска да намеря един посредник с маркуч, че да им направи една клизма на тея, пък да видим накрая какво точно ще остане. Две кила фекалии и три тона нечувана наглост.

Втора ръка помияри. И пълна трагедия, бате!

П. С. Киро и Асена са втора ръка помияри, защото след като веднъж са били произведени съответно в Пловдив и Хасково, а по-късно рециклирани в Канада и Великобритания, накрая са били върнати у нас за да помиярстват на воля!

Върнати, чрез посредници, разбира се! Че ни е малко пластмасата. И откровената олигофрения.

Васил Петев

afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.