Сглобката се разтресе снощи в бюджетната комисия, където се стигна до пореден фарс - финансовият министър да се отрече от собствения си бюджет

https://svobodnoslovo.eu/politika/sglobkata-se-raztrese-snoshti-v-byudzhetnata-komisiya-kadeto-se-stigna-do-poreden-fars-finansoviyat-ministar-da-se-otreche-ot-sobstveniya-si-byudzhet/113811 SvobodnoSlovo.eu
Сглобката се разтресе снощи в бюджетната комисия, където се стигна до пореден фарс - финансовият министър да се отрече от собствения си бюджет

Сглобката се разтресе снощи в бюджетната комисия, където се стигна до пореден фарс - финансовият министър да се отрече от собствения си бюджет. 

   Министърът на финансите бе порязан в желанието си да обслужва банките с желанието си заплатите да се заплащат само по банков път, а гражданите да се превърнат в данъчни служители, за да пълнят хазната.

   Нормалната политическа практика изисква в подобни случаи финансовия министър да подаде оставка, но както се знае в сглобката липсва всякакъв политически и общоприет морал.

  Иначе казано ще намерят начин да се разберат и кражбите да продължат, а сметката както винаги ще продължим да плащаме ние.

 Казават, че всеки народ си заслужава управниците!

 Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.