Шекспир го е казал - "Че е лудост - лудост е, но има система в нея"

https://svobodnoslovo.eu/politika/shekspir-go-e-kazal-che-e-ludost-ludost-e-no-ima-sistema-v-neya/129867 SvobodnoSlovo.eu
Шекспир го е казал - "Че е лудост - лудост е, но има система в нея"

"Че е лудост - лудост е, но има система в нея." (Шекспир, "Хамлет").

Мислите, че Асен Василев си е изпуснал на два пъти нервите ли? Не. Във всичките му действия от две години насам има система: рязко повишаване на социалните разходи, увеличаване на външния дълг, разрушаване на енергетиката и лишаване на страната от приходи, намаляване на събираемостта на данъците и другите държавни вземания, изготвяне на некоректни отчети за състоянието на хазната, финансово задушаване на общините,  влошаване на инвестиционния климат, саботиране на влизането в Еврозоната, включително чрез поредица от правителствени кризи, създаване на предпоставки за бъдещи загуби на арбитражни дела за милиарди, ... . Каква друга може да е целта на тези действия освен банкрут на държавата? Звучи ви налудничаво ли? Погледнете го в очите и помислете пак дали е само лудост, или има система в нея.

Автор: Радомир Чолаков

trud.bg

2 Коментара

Не, това не е лудост,

5 months before

това е целенасочено убиване на България - такава е "задачата", която А. Василев изпълнява.

Коментирай

moitoi

5 months before

Според Зигмунд Фройд желанието за ВЛАСТ е един от видовете невротична лудост, която идва от чувство на безпомощност и страх от външния свят!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.